Tri znaka kojima će 2022. biti najbolja godina: Ako ste jedan od njih, nazdravite!

Tri znaka kojima će 2022. biti najbolja godina: Ako ste jedan od njih, nazdravite!

Autor: | 18/12/2021

0

Horoskop za 2022 biće naklonjen ovim znacima

O da, 2021. je skoro gotova, a 2022. je tu da uzdrma naše svetove. Iako budućnost nikome nije sigurna, astro izveštaji za nastupajuću godinu imaju sjajne vesti ‒ naredna tri horoskopska znaka imaće najbolju 2022. Ako ste jedan od njih, sreća je na vašoj strani!

Pročitajte: Kineski horoskop za 2022 - Stiže nam godina Vodenog tigra i sa njom velike promene, evo šta očekuje svaki znak

Shutterstock

 
 

Ribe

Naredna godina je vaša! Pružiće vam manje frustracija, ostavljajući više prostora za produktivnost u društvenim, emocionalnim, duhovnim i aspektima koji se odnose na karijeru. Takođe imaćete koristi od uticaja dve ogromne planete, koje će vam dati priliku da uživate u svakom trenutku života.

Jupiter je u vašem znaku od kraja 2021. do 10. maja 2022, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, pružajući vam sreću i snagu na početku i na kraju godine. Očekujete poboljšanje intuicije zahvaljujući vašem dragom prijatelju Neptunu.

 

Vašim znakom vlada Neptun, što znači da su energija vašeg znaka i kvaliteti koje ova planeta kontroliše poput intuicije i snova, duboko slični. Neptunu, koji je jedna od najudaljenijih planeta od Sunca, potrebno je mnogo godina da prođe kroz jedan znak, tako da ćete njegov uticaj osećati sve do 2025. godine.

Koristite ovo kosmičko uzdizanje kako biste istražili sopstvenu suštinu. Pustite ono što mislite da svet želi da budete i svim srcem uronite u svoje čudno, otkačeno, intuitivno biće!

Shutterstock

 

Rak

Godina 2022. je vaša „godina istraživanja“. Vreme je da izađete iz ljušture u koju ste se zarobili i požanjete sve što ste posejali, ali niste sebi pripisali zasluge.

U narednoj godini moći ćete da iskusite iste prednosti koje imaju Ribe (iako manje intenzivno) zahvaljujući uticajima Jupitera i Neptuna. Verovatno ćete se osećati opuštenije nego u 2021. koja vam je mnogo oduzela. Pored kretanja ove dve velike planete, i dalje ćete osećate Plutonov uticaj u Jarcu koji se suprotstavlja vašem znaku.

Pluton je mala, ali magično moćna planeta, koja se kreće u „erama“ umesto u kratkim naletima, on je u Jarcu od 2008. i biće tamo do 2023. podsećajući vas na naporan rad koji morate uložiti da biste bili utemeljeno duhovno biće.

Suprotstavljanje Plutona vašem znaku svih ovih godina dalo je kontrast vašoj 

anksioznoj i empatičnoj prirodi. Vaše vreme učenja o duhovnosti uskoro se bliži kraju.

Horoskop za 2022 - Device, ovo je vaša godina!

Shutterstock

 

Devica

Nastupajuća, 2022. biće jedna od vaših najboljih godina do sada. Za vas je ona „godina puštanja“ obrazaca obespravljenosti, besa i starih navika. Zahvaljujući uticajima Jupitera i Neptuna ohladićete se i osloboditi pritiska koji vas je mučio.

Iako tvrdite da niste skloni stresu, i mi i vi znamo da napredujete u pretrpanom rasporedu, što vas čini sklonim frustracijama. Zar se niste umorili? Godina 2022. pruža vam priliku da razbijete taj obrazac, Jupiter i Neptun u Ribama (suprotstavljeni vama) kretaće se kroz vašu kartu kako bi umirili čvrstinu vašeg karaktera.

Nastavićete da doživljavate deo Plutonovog intenziteta u Jarcu. Šta možete naučiti iz ovog egzistencijalno nabijenog kretanja planete kroz znak napornog rada i moći? Uz vašu sklonost da se preopterećujete je i osećaj plašljivosti. Ne morate da se skrivate i plašite sveta ‒ ovogodišnji planetarni sastav je idealan da vam pomogne u izboru novog života!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još