Recept Goce Tržan za miran san i život bez stresa

Recept Goce Tržan za miran san i život bez stresa

Autor: | 05/08/2021

2

Recept Goce Tržan veoma je jednostavan i pevačica ga se svakodnevno pridržava 

Goca Tržan uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Iako godinama žive zajedno, a 2015. su se i zakonski venčali, Goca i Raša nedavno su odlučili da ljubav krunišu i u crkvi.

‒ Imali smo potrebu da se venčamo u crkvi, da okupimo najbliže prijatelje i porodicu i proslavimo naš zajednički život i ljubav koju osećamo jedno prema drugom i prema svima koji su deo našeg života ‒ rekla je Goca u intervjuu za magazin „Azra“ i iskreno priznala da li je posle neuspešne vantelesne oplodnje odustala od bebe sa Rašom.

‒ Ja nikada ne odustajem ‒ kratko je poručila Goca koja se protiv depresije ne bori, jer je nema.

Pročitajte:  Goca Tržan iskreno - Rašu sam otvoreno pitala da li je spreman da ostane sa mnom čak i ako ne dobijemo dete

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

‒ Nisam anksiozna, možda me puknu hormoni u pms-u pa se lakše iznerviram u saobraćaju, ali generalno nisam osoba koja sebi dozvoljava anksioznost.

Recept Goce Tržan za opuštanje

Na pitanje šta svakodnevno čini za svoje mentalno zdravlje, Goca otkriva:

– Svakodnevno se smejem, volim ljude, grlim se i ljubim sa ukućanima, mazim se sa mojim mačkama, čitam, ne gledam TV i ne provodim mnogo vremena na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Recept Goce Tržan za opuštanje posle stresnog dana veoma je jednostavan. 

– Da legnem pored muža, da se zagrlimo i ćutimo ‒ poručuje pevačica i za kraj navodi šta svakodnevno radi za svoje zdravlje

– Svakodnevno pozitivno mislim i želim svima dobro pa mi se to vraća dobro kroz telesno zdravlje.

Komentari (2)

Loading
kalimero 09:25 10.08.2021
Odgovori

I pored toga sto mislim da je u sustini ok iskreno i sa 20 i sada sa 40 i nesto deluje tetkasto.Sustinski ok joj je koza, neguje se i odrzava mladalacki fazon ali jednostavno kao da je to stanje duha pa mislim da je bolje da se samo koriguje stajling u smislu koraka ka nekoj eleganciji i prilagodi nacin ponazanja.Jednostavno kao da nije u svojoj kozi i jos gore cesto odaje utisak nafurane ****. Da izbaci to "brate" i mozda neki fazon oblacenja Radovicke.Verovatno joj pogorsava tu situaciju iscekivanje deteta i zivot sa Rasom koji realno deluje mladji nego sto jeste a recimo njemu taj klinacki fazon stoji.Ovo je bez ikakvog animoziteta jednostavno mislim da ima potencijala, dobro peva, nacelno ispravne stavove. Recimo predobro je to sto ima svest o tome da je zelja svakog da ima biolosko potomstvo i bori se za dete koje bi rodila sa Rasom iako je realno imala tolike muke sa onim debilom. To je postovanje prema njegovim roditeljima, njemu samom...A on sa druge strane, prihvata celu pricu i akodo toga ne dodje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti