Novak i Jelena Đoković poštuju pravoslavne običaje, a budući da su godinama na posebnom režimu ishrane ide im od ruke da za tili čas osmisle kvalitetan jelovnik.
Za one koji poste i hrane se zdravo recept Jelene Đoković je pravi izbor.
Antonio Ahel/ATAImages
Ukusan recept Jelene Đoković sastoji se od namirnica organskog porekla, a budući da se obrok priprema za svega par minuta, verujemo da ćete ga isprobati već danas.
- Salata je superukusna! Malo kinoe, puno povrća i pun stomak - poručila je Jelena putem svog Instagrama.
Sastojci:
- 1 krastavac
- 1 paradajz
- 1 paprika
- malo peršuna
Pročitajte: Slavsko predjelo po receptu Marije Veljković spremno začas, specijalitetu gosti ne mogu da odole
Navedene sastojke sitno iseckajte i pospite kinoom. Sve dobro promešajte i vaša salata je gotova. Osvežavajući obrok pun vitamina idealan za dane posta je pred vama za tili čas!
Instagram
Slične Vesti
Brzo i ukusno: 3 recepta Jelene Đoković za sve one koji žele da se hrane zdravo
Recepti Jelene Đoković za 3 zdrava jela
16/03/2024
Saznajte višeOmiljena poslastica Jelene Đoković osvojiće vas na prvi pogled i zalogaj
Recept Jelene Đoković za zdrav kolač
31/01/2024
Saznajte višeBrusketi bez hleba? Može! Jelena Đoković ima sjajan recept
Recept Jelene Đoković oduševio
08/02/2022
Saznajte višePročitajte još
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine, dami od stila baš takav i pristaje
Omiljeni parfem Aleksandre Radović nosi dozu svežine
13/12/2025
Saznajte višeZa sreću i blagostanje pre Nove godine u kuću unesite ovih 7 stvari
Feng šui pravila za sreću u Novoj godini su...
11/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
10/12/2025
Saznajte višeOlimpijski centar „Jahorina“ i Skijališta Srbije potpisali sporazum o saradnji
10/12/2025
Saznajte višeHotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
Hotel Viceroy Kopaonik i brend IVKO obeležili početak zimske sezone u znak zahvalnosti Kopaoniku
09/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)