Kojići proslavili krsnu slavu, Olja oduševila trpezom: Jestiva jelka sjajna ideja za predstojeće praznike

Kojići proslavili krsnu slavu, Olja oduševila trpezom: Jestiva jelka sjajna ideja za predstojeće praznike

Autor: | 29/11/2023

0

Olja Kojić ima sjajnu ideju za jestivu novogodišnju jelku

Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja proslavili su krsnu slavu Mratindan u svom domu na Bežanijskoj kosi. Međutim, porodica ni ove godine nije bila na okupu.

ATA Images

 

Ćerka Nataša, koja već dugo živi i radi u Americi, nije mogla da im se pridruži u slavlju.

Ipak, na Instagramu je podelila nekoliko slika, čisto da malo izleči nostalgiju, koja se uvek probudi kada na red dođu porodična okupljanja povodom važnih datuma.

Instagram

 

Nataša je svojim pratiocima otkrila malo atmosfere iz doma Kojića u Beogradu. U virtuelnom svetu sve je moguće, pa i da se slikom ili snimkom uživo pridružite najmilijima.

Pročitajte: 300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba

Pohvalila je i specijalitete mame Olje, koja važi za vrsnu domaćicu.

Instagram

 

Pored ostalih đakonija, slavskog kolača i raznih grickalica, pažnju nam je privukla „novogodišnja jelka”. A pošto se bliže praznici, evo i tutorijala kako se pravi.

Instagram

 

Potrebno vam je nekoliko grančica svežeg ruzmarina, koje „imitiraju” jelku, zelene i crne masline koje će biti ukrasi, i gušći sir.

Od sira formirajte kupu u veličini koju želite. Sa svih strana zabodite u smesu masline, pa između njih grančice ruzmarina. Možete napraviti i zvezdu od sira, obično nekog tvrđeg kao što je kačkavalj. Sjajno je kao ukras, ali i kao namaz koji ćete poslužiti gostima.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još