300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba, porodična oaza na Bežanijskoj kosi ostavlja bez daha FOTO

300 kvadrata, dve garaže, bazen, dvorište... U ovom luksuzu žive Olja i Keba, porodična oaza na Bežanijskoj kosi ostavlja bez daha FOTO

Autor: | 18/11/2022

5

Ovo je dom Dragana Kojića Kebe 

Dragan Kojić Keba i njegov supruga Olja skućili su se pre dosta godina u vili na Bežanijskoj kosi, koja je od znatiželjnih pogleda zaštićena visokom ogradom i crnom kapijom.

Popularna „karingtonka“ nalazi se u komšiluku Lepe Brene, Saše Popovića i drugih javnih ličnosti, pa se u tom kraju ispred ulaza u kuće često mogu videti parkirani skupoceni automobili. 

Pročitajte: Ukoliko ste se nekada zapitali zašto Dragana Kojića zovu Keba, evo odgovora

Dejan Milićević

 

Keba se nikada nije hvalio bogatstvom, ali nije krio da mnogo radi, a samim tim i dobro zarađuje.

Kada je pre nekoliko godina Ljiljana Jevremović protiv pevača pokrenula postupak za utvrđivanje očinstva, svu imovinu preneo je na suprugu Olju i sina Igora, tako da danas praktično ništa ne poseduje. 

Dejan Milićević

 

Vila na Bežanijskoj kosi, otkrio je Keba jednom prilikom, ima trista kvadrata, dve garaže, bazen i dvorište u kome su napravili zelenu oazu, idealnu za uživanje u toplim letnjim danima. 

Pročitajte: Milan Popović u suzama - Viđamo se u Kebinoj porodičnoj kući, žao mi je što ja nisam bio taj...

Dejan Milićević

 

Dejan Milićević

 

Olja je svaki kutak doma uredila s mnogo ljubavi, ukrašavajući ga brojnim zanimljivim detaljima, a u ovom periodu godine porodica najradije provodi vreme kraj kamina. Prostrani dnevni boravak povezan je sa trpezarijom, pa čini jednu veliku prostoriju. 

Dejan Milićević

 

U delu kraj bogate biblioteke nalaze se police na kojima folk pevač čuva brojna priznanja koja je dobio u dugogodišnjoj karijeri, a tu je i gitara na kojoj rado zasvira. 

Dejan Milićević

 

Porodična kuća Kojićevih ima i sprat, do kojeg se dolazi stepenicama sa ogradom od kovanog gvožđa. 

Dejan Milićević

 

Dok je bila u braku sa Igorom Kojićem u kuću na Bežanijskoj kosi rado je navraćala i Severina, dok njihova ćerka Nataša, koja živi u Americi, nije dolazila niz godina. 

Komentari (5)

Loading
Simonida 23:30 18.11.2022
Odgovori

Ako nek im je sa srećom bogatstvo i raskoš , zašto bi on davao išta ćerki koju nije smeo ni da upozna?Bogatstvo na pokvaren način čuvano i postoji da bi propalo.Da se vidi da Boga ima.

Ljubica 01:47 19.11.2022
Odgovori

Pa razvodili se da bi i njoj davao alimentaciju a da bi manje davao vanbračnoj ćerki

Veš mašina 16:34 19.11.2022
Odgovori

Čovek sve pošteno zaradio. Danas svaka starleta kupi stan u Beogradu na vodi, posle dve Zadruge. Kome će to ostavoti njegovo pravo izbora. Ne slušam tu muziku, ali nemam nušta protiv onih koji je pevaju. Zato, ne budite maliciozni!

Andjeo 02:34 20.11.2022
Odgovori

Ves mašino lupaš kao centrifuga iz 1965 godine. Čitaoci samo znaju šta je nepošteno i nepravedno. Menu l8čno je ogavan pistupak da ni 30 kvadrata od 300 ne ostaviš rodjenom detetu , već 300 ženi .

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još