Dnevni jelovnik Katarine Bajec: Omiljena doktorka sa malih ekrana izgleda besprekorno, ovo je njena tajna

Dnevni jelovnik Katarine Bajec: Omiljena doktorka sa malih ekrana izgleda besprekorno, ovo je njena tajna

Autor: | 27/03/2022

1

Ishrana Katarine Bajec je raznovsrna i uravnotežena

„Neka ti hrana bude lek, a lek tvoja hrana“, govorio je Hipokrat, otac medicine. Ovaj savet ponavlja se kroz vekove, a drže ga se i današnji lekari. Ili, da malo preinačimo latinsku poslovicu, uz zdravu hranu zdravo je i telo.

Doktorka kojoj se veruje Katarina Bajec, autorka emisije „Zdravo misli“, drži se ne samo Hipokratove zakletve već i njegovog saveta koji smo pomenuli na početku. Dakle, za vitku liniju zaslužna je pravilna ishrana, ali i svakodnevna fizička aktivnost.

Pročitajte: Čestitamo! Katarina i Đorđe Bajec oduševili, fotografija otkrila najlepše vesti

Instagram

 

Njen jelovnik je raznovrstan, uglavnom se sastoji od povrća, voća, supe, ribe, a ne izbegava ni meso. Jednostavno, treba biti umeren, a kako je jednom rekla, ekstremno odricanje nije dobro ni za psihičko ni za fizičko zdravlje. Najbolje je pronaći balans između zdravlja i zadovoljstva.

Pročitajte: Kada ste u jutarnjoj žurbi - Ukusan i zdrav doručak iz kuhinje Aleksandre Vasković

Instagram

 

Nedavno je dr Bajec na Instagramu otkrila kako izgleda njen idealan dnevni meni: za doručak ovsena kaša sa kruškama i borovnicama, a za ručak – grilovani losos i tikvice. Lagana hrana koja osvežava i vraća energiju, naročito posle treninga...

Pročitajte: Zdrava poslastica, Miona i Vukadin je obožavaju - Sirova torta sa čokoladom i pomorandžom iz kuhinje Miljane Gavrilović

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti