Salata Lepe Brene idealna je za one koji žele da smršaju: Ima malo kalorija i puno proteina, a skida kilograme FOTO

Salata Lepe Brene idealna je za one koji žele da smršaju: Ima malo kalorija i puno proteina, a skida kilograme FOTO

Autor: | 13/08/2023

0

Salata Lepe Brene skida kilograme

Lepa Brena nikad bolje nije izgledala, kažu svi koji su videli njene najsvežije fotografije sa letovanja. Popularna pevačica obilazi jadransku obalu uzduž i popreko, a luksuznu jahtu napušta samo da bi nastupila u nekom morskom klubu i dodatno zagrejala već vrelu atmosferu.

Instagram

 

Pored plivanja i sunčanja, slobodne trenutke Brena koristi i za lagane vežbe. Ipak, tajna njene besprekorne linije u 62. godini krije se, pre svega, u zdravoj ishrani. Voda sa limunom, voće, smuti, riba, to su zvezde njenog jelovnika.

Pročitajte: Neda Ukraden pred 73. rođendan grmi u kupaćem - Evo šta jede i kako skida kilograme

− Prvi dnevni ritual mi je čaša mlake vode sa nekoliko kapi limuna, a onda sledi obrok, koji obično čini lagani smuti. Tokom dana unosim dosta osvežavajućeg voća i uvek pri ruci imam vodu sa limunom. Izbegavam mleko i mlečne proizvode, sve osim kefira, hleb gotovo da ne jedem. Najviše mi prijaju salate sa inćunima i povrćem, sa dodatkom brusnica, mlevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka. Ribu volim na sve načine – otkrila je folk diva.

Shutterstock

 

Salata Lepe Brene čuva srce

Kulinarski entuzijasti preporučuju inćune kao dodatak jelima, ne samo zbog njihovog specifičnog ukusa, već i zato što je ova vrsta sitne plave ribe puna proteina i omega-3 masnih kiselina koje povoljno utiču na zdravlje.

Pročitajte: Barbi dijeta zaludela Srpkinje! Caka je u čaju koji možete kupiti u svakoj prodavnici zdrave hrane

Ove kiseline, samim tim i inćuni, imaju potencijal da smanje rizik od kardiovaskularnih bolesti, jačaju imunitet i kosti, pomažu u borbi protiv problema sa kožom, a igraju značajnu ulogu i u regulisanju telesne težine.

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti