Kolinda Grabar Kitarović neprepoznatljiva: Bivša predsednica Hrvatske se prepolovila (foto)

Kolinda Grabar Kitarović neprepoznatljiva: Bivša predsednica Hrvatske se prepolovila (foto)

Autor: | 17/11/2021

0

Kolinda Grabar Kitarović iznenadila je najnovijim fotografijama! Bivša predsednica Hrvatske godinama unazad isticala je da joj je mnogo žao što nema više vremena da se posveti vežbanju i tako skine nagomilani višak kilograma. Dodatni problem zadavali su joj bolovi u ruci, koju je vremenom jedva pomerala. 

Pročitajte: Tri meseca kasnije - Nataša Aksentijević smršala dvocifren broj kilograma i sada izgleda ovako

Guliver Getty Images

 

Međutim, kako pišu mediji u regionu, Kolinda se posle povlačenja iz politike odmah uputili na operaciju kičme, a podvrgla se i liposukcijskoj dijeti. 

Rezultati su više nego očigledni, a bivša predsenica, inače vatreni navijač fudbalske reprezentacije, pohvalila se novom linijom na Tviteru. 

Twitter

 

Kolinda Grabar Kitarović isprobala dijetu svetskih zvezda 

Ova dijeta nema nikakve veze sa liposukcijom, već podrazumeva zdravu ishranu, a isključuje izgladnjivanje i post. Isprobale su je i Suzana Mančić, Neda Ukraden, kao i svetske zvezde Dženifer Aniston i Monika Beluči

Pročitajte: Kobne navike - Lista najčešćih grešaka zbog kojih nemamo željenu liniju

Twitter

 

Dijeta se temelji na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata iz ishrane. Liposukcijska dijeta najčešće se sprovodi u programima trajanja 10, 14, 21 ili 30 dana. U proseku osobe koje su bile na liposukcijskoj dijeti 10 dana izgubile su 6 do10 kilograma. 

Rekli bismo da je Kolinda svoju liniju sada dovela do savršenstva, zar ne?  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin