Tri meseca kasnije: Nataša Aksentijević smršala dvocifren broj kilograma i sada izgleda ovako

Tri meseca kasnije: Nataša Aksentijević smršala dvocifren broj kilograma i sada izgleda ovako

Autor: | 28/05/2021

0

Nataša Aksentijević - Dijeta koja topi kilograme 

Početkom godine Nataša Aksentijević dala je reč reč: „Smršaću pedeset kilograma“ i polako, ali sigurno sve je bliža svom cilju. 

‒ Osećam da mi kilogrami smetaju. Uvek sam bila izuzetno aktivna, nisam spadala u trome bucke. Preokret se desio oko četrdesetog rođendana. Nije problem što više nemam kondiciju da se stepenicama popnem na sedmi sprat, radi lift. Međutim, imam malu decu koja traže konstantnu pažnju. Priznajem, nemam snage da trčim za ćerkama, još manje da ih dvadeset puta spustim niz tobogan ‒ rekla je na samom početku svoje dijete popularna glumica i voditeljka za HELLO!

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Roditelji mi nisu dali nikakvo nasledstvo, nemam ništa sa Miljušima

Njena fotografija u kupaćem kostimu naišla je na brojne reakcije, a ona je potvrdila tada da ima preko sto kilograma i da joj je cilj da ima upola manje. 

Od tada je prošlo oko tri meseca, a Nataša Aksentijević hrabro grabi ka svom cilju. 

‒ Ovde smo negde na početku leta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno preteške misije. Zapamtite ovu fotku, ne mogu još da obučem ovaj zlatni sako. Ali nadam se da će mi za dva meseca biti taman. Dobro je to što sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati ‒ napisala je Nataša u opisu fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti