Transformacija o kojoj bruji region: Kolinda Grabar Kitarović ušla u haljinu S veličine, tajna njene dijete je u ovoj namirnici

Transformacija o kojoj bruji region: Kolinda Grabar Kitarović ušla u haljinu S veličine, tajna njene dijete je u ovoj namirnici

Autor: | 19/12/2021

0

Izgled Kolinde Grabar Kitarović ne prestaje da oduševljava region. Nekadašnja predsednica Hrvatske izgubila je značajan broj kilograma i liniju dovela do savršenstva. Kako je u više navrata istakla, za njenu drastičnu vizuelnu transformaciju zaslužna je liposukcijska dijeta, čiji je tvorac jedan bosanskohercegovački nutricionista.

Pročitajte: Kolinda Grabar Kitarović neprepoznatljiva - Bivša predsednica Hrvatske se prepolovila (foto)

Getty Images

 

Izgled Kolinde Grabar Kitarović komentarisan je i prilikom njene nedavne posete Dubaiju, gde je prisustvovala sajmu Expo, ni manje ni više, već u haljini S veličine. Kako joj je to pošlo za rukom, sigurno ćete se zapitati.

‒ Mnogi me pitaju koja ja tajna, a ja kažem da su za moju dorbru liniju zazduženi kretanje i mediteranska ishrana – ispričala je za hrvatsku Gloriju i otkrila od čega se sastoji njena ishrana.

Pročitajte: Žene su poludele za dijetom Dee Đurđević - Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

Instagram

 

Kolinda je objasnila da pije isključivo vodu, uglavnom sa česme. Kafu izbegava zbog kofeina, a crno vino zbog intolernacije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca. U frižideru uvek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. U potpunosti je izbacila šećer i u njenoj ishrani nema hleba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti