Uspeh naših tenisera - Momci za primer

Uspeh naših tenisera - Momci za primer

Autor: | 31/01/2020

0

Poznati srpski teniseri igračku sezonu privode kraju. Dve hiljade devetnaesta godina je na izmaku, zbrajaju se pobede i porazi. I dok su jedni popravili svoje ATP pozicije, drugi beleže uspehe na nekim drugim životnim poljima.

Novak Đoković - Uspeh pre svega

Novak Đoković se pridružio malobrojnoj grupi igrača koji su se zadržali duže od 600 nedelja među top 5 najboljih svetskih tenisera. On će tekuću godinu završiti kao drugi igrač sveta. Sa 54 pobede i 11 poraza, ima više nego dobar razlog za slavlje.

U ovoj godini osvojio je pet singl titula, a pehare je podigao u Parizu, Tokiju, Madridu, Londonu i Melburnu. U pratnji svog preslatkog prvenca Stefana izašao je na Vimbldonsku terasu kako bi pozdravio publiku. Ovu godinu Nole će pamtiti i po tome što je ušao u istoriju kao igrač sa najvećim brojem velikih titula kojih ima čak 55. 

Naš najbolji teniser oduvek neguje imidž porodičnog čoveka za koga su ljubav i sreća porodice na prvom mestu. On redovno koristi priliku da se osvrne na podršku i sigurnost koju su mu od najranijih dana ulivali njegovi roditelji. Iste vrednosti Đoković prenosi i na svoje mezimce - Stefana i Taru.

Jelena Đoković izuzetno je posvećena odgajanju dece i propagiranju zdravog načina života. Sa druge strane, ona ima izuzetno ozbiljan profesionalni angažman. Jelena je direktor jedne fondacije i sa Noletom je već organizovala veliki broj dobrotvornih događaja. Na jednom od njih učestvovao je i Rodžer Federer, koji je donacijom podržao njihov plemeniti rad.

U medijima se špekuliše da je Jelena trudna po treći put, a ostaje da vidimo da li je ta informacija tačna. Ukoliko jeste, u toplom porodičnom gnezdu Đokovića uskoro će se naći još jedan član.

Poznati srpski teniseri - Janko Tipsarević

Janko Tipsarević je mečom u Madridu u okviru Dejvis kupa okončao igračku karijeru. Konferencija za štampu nakon završetka takmičenja bila je nabijena emocijama jer "zlatna generacija" bez Tipsarevića više neće biti potpuna. Pa ipak, u životu našeg proslavljenog sportiste predstoje lepi događaji.

https://www.instagram.com/p/B1GqH-Nli8d/

Janko i Biljana Tipsarević, naša poznata dizajnerka, po drugi put će se ostvariti u ulozi roditelja. Oni sa velikim nestrpljenjem iščekuju dolazak prinove. Tipsarevići već imaju petogodišnju devojčicu Emili i mogu pretpostaviti kakvi ih sve lepi trenuci očekuju u predstojećem periodu. Mala Emili izuzetno se raduje dolasku sestre ili brata, a roditeljima je već obećala pomoć u čuvanju i odgajanju bebe.

Poznati srpski teniseri - Uspeh Lasla Đere

Izuzetno uspešnu tenisku sezonu imao je Laslo Đere, koji je postigao najbolji plasman na ATP listi u svojoj karijeri, a to je visoko 27. mesto. Mladom igraču vetar u leđa daje devojka Tamara Pavićević, modna dizajnerka koja na društvenim mrežema često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Laslov cilj je da u predstojećem periodu poboljša svoj trenutni plasman i uđe u top 20., a mi ne sumnjamo u to da će mu se želja ostvariti.

Dušan Lajović, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović opravdali su očekivanja javnosti i uverili nas da se njihove karijere kreću uzlaznom putanjom. Najbolji mečevi tek su pred njima, a samim tim i bolje pozicije na ATP listi.

Viktor Troicki se nalazi se 159. mestu ATP liste, a najuži članovi porodice prate ga na turnirima koje igra širom sveta. Već tri godine on je u skladnom braku sa prelepom manekenkom Aleksandrom sa kojom ima ćerkicu Irinu. Troicki ističe da su mu supruga i ćerka najveći životni oslonac.

Nenad Zimonjić, nekadašnji broj jedan u dublu, trenutno zauzima 409. poziciju. Nažalost, operacija oba kuka otežala mu je povratak u formu i postizanje vrhunskuh rezultata. Podršku u teškim danima pružali su mu supruga Mina, vlasnica modne agencije, kao i blizanci Luna i Leon. 

Naši poznati teniseri

Zbog gustog rasporeda mečeva i sezone koja se bliži kraju, poznati srpski teniseri sigurno su iscrpljeni. Mi im, u ime svih ljubitelja tenisa, želimo da u 2020. godini igraju još bolje i da nastave iskreno prijateljstvo i van terena. Ne sumnjamo da će, kao i do sada, njihov privatni život odisati skladom i ljubavlju. 

Čitajte Hello! Pratite aktuelnosti iz sveta sporta, mode, života poznatih...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram