Melina Džinović svojim kreacijama osvaja svet!

Melina Džinović svojim kreacijama osvaja svet!

Autor: | 27/01/2020

0

Melina Džinović haljine koje nose mnoge dame iz sveta šoubiza, pravi godinama. Njene kreacije biraju neke od najvećih svetskih zvezda poput Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Sofije Vergare, Paris Hilton...

Jedna od onih koje su se na prvi pogled zaljubile u to što Melina stvara, je i čuvena Džej Lo. Dženifer Lopez svojevremeno je od Meline poručila čak 13 haljina, a neke od njih imali smo priliku da vidimo na najprestižnijim svetskim događajima.

https://www.instagram.com/p/Bhuixw_joE6/?utm_source=ig_embed

S obzirom na to da Dženifer spada u najuticajnije ličnosti svetske javne scene, slobodno možemo reći da je ona jedan od najboljih promotera Melininog stvaralaštva.

Iz godine u godinu, sve je više dama koje u svojim garderoberima imaju haljine brenda Hamel. Melinine kreacije moguće je kupiti širom sveta, a njena modna marka sve je traženija među ženama od stila.

Melina Džinović haljine, kako sama kaže, kreira i za žene koje se ne bave javnim poslom. Pored raskošnih haljina prikladnih za gala-događaje, u kolekcijama su i svedeniji modeli koji se mogu nositi u određenim poslovnim prilikama.

Melina Džinović - Haljine za ceo svet

Melinine kreacije odlično su prihvaćene, a želja joj je da budu dostupne na što većem broju mesta. Svojevremeno, ona je sarađivala sa trendseterkom Paris Hilton, koja je bila oduševljena njenim haljinama.

https://www.instagram.com/p/BKwhR0dAKfq/?utm_source=ig_embed

Zanosna dizajnerka svoje modele predstavila je na mnogim važnim manifestacijama, a jedna od najznačajnijih je  Nedelja mode u Parizu, 2018, u okviru show room-a.

Haljine sa potpisom gospođe Džinović nose se i u Brazilu, gde je, pre nekoliko godina, održala i modnu reviju. Kreatorki je posebno laskalo to što je reviji prisustvovala i urednica brazilskog izdanja Voga, Donata Mirales. Svoje mišljenje o Melininim haljinama iskazala je time što se i sama pojavila u jednoj njenoj kreaciji.

Vrhunski materijali, atraktivan dizajn i udobnost razlog su zašto se, i pored brojne konkurencije, Melinine kreacije toliko traže. Ko jednom obuče njen model, poželeće da ih ima još. Melina naprosto zna kako da napravi udobnu haljinu koja će ujedno istaći struk, grudi ili vitke noge. Kako kaže, želja joj je da njene modele ponese i aktuelna prva dama Amerike, Melanija Tramp.

Prelepe kreacije rado nose ne samo domaće, već i inostrane estradne ličnosti. Sudeći po tome ko je sve odlučio da zasija u njenim modelima, izgleda da je najnovija kolekcija pun pogodak. Za isti model odlučile su se Nataša Bekvalac i pevačica i glumica Ešli Simpson. Moramo priznati da haljina obema odlično stoji. S obzirom na to da i jedna i druga imaju izvajana tela, uzani, dekoltirani model samo je naglasio njihove atribute.

https://www.instagram.com/p/B7eIkI4BDYu/

Novi poslovni uspesi

Iako uvek naglašava da joj je u životu najvažnija porodica, Melina se, kada je reč o poslovnim uspesima, ne zaustavlja. Ona je imala priliku da učestvuje u snimanju jednog popularnog programa na američkoj televiziji. Polovinom godine, gledaoci MTV-ja imaće priliku da je gledaju na malim ekranima.

Melina će se naći u rijalitiju Sijesta Ki, a uloga koja joj je dodeljena poklapa se sa njenim profesionalnim angažmanom. Naime, ona će se u rijalitiju pojaviti kao dizajner koji priprema modnu reviju za nekolicinu prijatelja. Dvodnevno snimanje bilo je sjajna prilika da se Melina pokaže i dokaže u novoj ulozi. Iako je imala tremu zbog odgovornosti koju nosi ovakva vrsta projekta, sve se okončalo dobro, a ona je od saradnika dobila iskrene pohvale za svoj rad.

Melinin talenat uvek je podržavao njen suprug, naša muzička legenda, Haris Džinović. Njihov skladni brak dokaz je da uspešna karijera ne isključuje posvećenost porodici. Melina sa ponosom naglašava da izuzetno ceni Harisovo mišljenje. Suprug ju je često podsticao na donošenje nekih važnih odluka koje su pozitivno uticale na njenu karijeru.

Na Harisovim koncertima, Melina je uvek u prvom redu, a kada su u pitanju njene revije, suprugovo prisustvo se podrazumeva. Uprkos velikoj razlici u godinama, njih dvoje savršeno funkcionišu i jedno drugom su najveća podrška.

Čitajte Hello! Sve zanimljive vesti, na jednom mestu.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic