Kaja Ostojić - Talentovana lepotica

Kaja Ostojić - Talentovana lepotica

Autor: | 19/02/2020

0

Kaja Ostojić - biografija ove atraktivne Užičanke beleži da je oduvek bila fascinirana scenom i dešavanjima na njoj. Školske priredbe bile su prilika da mala Katarina pokaže svoj talenat za javni nastup. Ljubav prema muzici ispoljila je još u detinjstvu, pa upisuje i završava nižu muzičku školu, klavirski odsek.

Kaja Ostojić - Biografija vatrene Užičanke

Sa samo jedanaest godina snimila je svoju prvu pesmu i već postala poznata u rodnom gradu. Na lokalnom radiju vodila je muzičku emisiju, a širu popularnost je stekla učešćem u takmičenju 3K-durgde je došla do polufinala.

Nakon toga, Kaja snima album Neznanka i učestvuje u jednom rijalitiju, a zbog specifičnog glasa i harizme, stiče veliki broj poštovalaca. Učešće na brojnim muzičkim festivalima, kao i spektakl Tvoje lice zvuči poznato pokazali su da Kaja, pored nespornih vokalnih sposobnosti, poseduje i zavidno glumačko i igračko umeće.

Nižu se pesme i nastupi, a onda dolazi do pauze u njenoj pevačkoj karijeri. Kajin povratak na scenu i saradnja sa Tozlom bili su pravi potez i pokazali da ona ima da ponudi mnogo toga. Brojne pohvale stigle su na račun hita Mi chica koji beleži milionske preglede na Internetu. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Za pesmu Plagijat zgodna crnka sama je napisala tekst i komponovala muziku, a numeru je posvetila svim jakim ženama. Pesmu prati i visokobudžetni spot, koji je, po nekim procenama, koštao čak 10.000 evra! Pevačica nije ni potvrdila ni demantovala ovaj iznos, ali činjenica je da je produkcija na izuzetno visokom nivou, a Kaja se pojavljuje u maniru svetske zvezde. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Njen talenat ne dovodi se u pitanje

Odgovarajući onima koji osporavaju njen talenat, lepotica je na Instagram okačila snimak koji potvrđuje njeno vokalno umeće.

"Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju… Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. “Da te mrze, a da ti se dive”, kao u pesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzeli, a divili su se. Zarađivali na njihovoj nesreći. Nazivali pogrdnim imenima. Pokušavali da ih naprave sebi sličnim.

Nas takve, vazda su želeli da omalovaže. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prići. Oni koji ne mogu doći do nas. I kad smo arogantni prema njima, jer nas napadaju i blate, onda nas blate još više, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi sličnima, koji kupuju jeftine stvari i još jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada", poručila je Kaja.

https://www.instagram.com/p/B2mG3s1iOBB/

Kada je u pitanju Kaja Ostojić, njena biografija će sigurno biti još bogatija u narednom periodu. Hitovi sa velikim brojem pregleda na YouTube-u tek nas očekuju.

https://www.instagram.com/p/B8MWAt3lct7/

Nova Kajina ljubav   

Za svog prvog supruga, Nikolu Dragojlovića, Kaja se udala veoma mlada, sa samo devetnaest godina. Sa njim je dobila i ćerku Nikolinu. Bračna sreća trajala je kratko, ali pevačica je ubrzo ponovo stala na ludi kamen.

Ovoga puta, njen izabranik bio je iz sveta sporta. Košarkaš Uroš Duvnjak je sa Kajom u braku bio godinu dana, nakon čega su se razišli.

Iskreno verujući u pravu ljubav, pevačica se 2014. udala za svetski poznatog di-džeja, Džuniora Džeka. Brak je trajao pet godina, a zakonski još uvek nije okončan. Kaja i Džek nemaju zajedničku decu, a pevačica je svojevremeno izjavila da ne namerava da se po drugi put ostvari kao majka.

Kajin brak sa Džekom je tokom dužeg perioda bio u krizi, a sporazumnim razvodom su odlučili i da ga zvanično završe. Kaja ističe da su se rastali krajnje prijateljski, onda kada je među njima nestala ljubav.

Od prošle jeseni, Kaja je u ljubavi sa Mateom Pavlovićem, igračem francuskog kluba Anže, a spekuliše se da jedva čekaju da stanu pred matičara. To što je hrvatski fudbaler sedam godina mlađi od nje, uopšte im ne predstavlja problem.

Aktuelne vesti sa domaće i strane estrade, moda, zdrav život i još mnogo toga drugog, pratite na hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti