Princeza Šarlot za Božić ima posebnu želju, da li će je tata Vilijam ispuniti?

Princeza Šarlot za Božić ima posebnu želju, da li će je tata Vilijam ispuniti?

Autor: | 08/12/2019

0

Princeza Šarlot je, baš poput slavne prabake, britanske kraljice Elizabete, opsednuta konjima, a prema rečima izvora bliskih vojvodi i vojvotkinji od Kembridža, za Božić je poželela da dobije ponija

Princ Vilijam, međutim, okleva po pitanju ispunjavanja božićne želje svoje ćerke, jer smatra da je princeza Šarlot premlada za takav poklon. U odnosu na nju, njen stariji brat Džordž navodno je razvio strast prema sportu i za nadolazeće praznike je poželeo da dobije novi teniski reket i stoni fudbal.

- Oboje će dobiti dečje kuvarske setove, jer obožavaju da prave nered u kuhinji - otkriva izvor.

Slavna prabaka princeze Šarlot s navršene četiri godine dobila je šetlanskog ponija zvanog Pegi, a počela je da ga jaše sa šest.

S godinama provedenim na britanskom kraljevskom tronu, Elizabeta je razvila veliku strast prema konjičkim trkama, u posljednjih 31 godinu zaradivši od svojih konja 7,8 miliona funti.

Inače princeza Šarlot je prava zvezda kraljevskog dvora, a gde god da se pojavi svojim ljupkim ponašanjem pobere sve simpatije. Britanci je obožavaju i često raspravljau o tome na koga liči, a jedna fotografija bila je dovoljna da postane sasvim jasno da Šarlot ima gene porodice Spenser.

Naime, 27- godišnja bratanica princeze Dajane, Kiti Spenser objavila je na svom instagramu fotografiju iz detinjstva i dokazala da Šarlot liči upravo na nju.

Geni ne greše: Na koga liči britanska princeza Šarlot

Princezu Šarlot ipak najviše upoređuju s kraljicom Elizabetom, jer pored ljubavi prema konjima, vezuje ih još jedna "osobina. Naime Šarlot drugari u školi uglavnom zovu Loti, ali neki od njih su je proglasili “princezom ratnicom”. Prema izjavama izvora, drugi nadimak odgovara Šarlotinom karakteru, budući da veoma voli da komanduje, posebno starijem bratu, princu Džordžu, koji je u istoj školi.

Princeza Šarlot je već dobila nadimak u školi koji joj odgovara u potpunosti!

Šarlot je drugo dete princa Vilijama i Kejt Midlton, a rođena je 2. maja 2015. Ušla je u istoriju kao prva britanska princeza koja je zadržala svoju poziciju u redu za presto pošto se rodio mlađi brat Luis, koji je u redu za krunu ostao iza nje.

Embed from Getty Images

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još