Kejt i Vilijam od ranog detinjstva svoje mališane uče pravim vrednostima

Kejt i Vilijam od ranog detinjstva svoje mališane uče pravim vrednostima

Autor: | 09/06/2020

1

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža povukli su se na porodično imanje u Anmer holu, još od kada je u Velikoj Britaniji proglašena vanredna situacija. Njih dvoje su veoma aktivni i društveno angažovani, a svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u svojim preslatkim mališanima.

Kejt i Vilijam podržali Nacionalnu zdravstvenu službu Velike Britanije

Od početka pandemije korona virusa vojvoda i vojvotkinja od Kembridža trude se da budu uključeni u mnoge volonterske i društvenokorisne aktivnosti. Kao svaka porodica u Velikoj Britaniji i oni su aplaudirali Nacionalnoj zdravstvenoj službi, a posle toga su se porodično uključili u volonterske aktivnosti.

‒ Svim lekarima i medicinskom osoblju, farmaceutima, volonterima i ostalim zdravstvenim radnicima, koji neumorno pomažu svima koji su pogođeni korona virusom, hvala! ‒ napisali su na „Instagram“ profilu Kesington palate.

Pročitajte: Kejt i Vilijam bi zbog Megan Markl mogli da se nađu u problemu? (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 23, 2020 at 1:20pm PDT

Na snimku podrške Nacionalnoj zdravstvenoj službi vidi se kako preslatki kraljevski trojac aplaudira rame uz rame sa roditeljima. Princeza Šarlot i njena braća, prinčevi Luis i Džordž, od malih nogu uče se svojim kraljevskim, ali i društvenoodgovornim aktivnostima.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ‒ Važno je da deca od ranog detinjstva steknu svest o humanitarnom radu

Porodica namerava da u Norfolku ostane sve dok ne prestane opasnost od korona virusa, dokle će se mališani školovati od kuće.

Vilijam i Kejt žele da održe svoju karantinsku rutinu i da što je duže moguće zadrže decu kod kuće i jedno uz drugo. Kako „Us Weekly“ navodi Kejt je zadužena za veći deo obrazovnog programa. I princ Vilijam je dobrim delom uključen u ogranizaciju i podučavanje.

Pročitajte: Kraljevski karantin: Princ Vilijam i Kejt Midlton još uvek ne planiraju da vrate decu u školu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on May 1, 2020 at 2:30pm PDT

Pored obrazovanja, koje je veoma važno, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža žele da decu od malih nogu usmere na društvene aktivnosti. Kraljevski par smatra da je svest o važnosti humanitarnog rada veoma važna i da je već sad moraju razviti kod svoje dece. Da bi u tome uspeli, vode ih u svoj humanitarni, volonterski rad. Upravo u jednom takvom poduhvatu nastala je i fotografija trenutka, koji je uhvatila Kejt dok njeni mališani uz oca odlaze da odnesu potrebne namirnice ljudima koji su sami i nemaju nikakvu pomoć tokom pandemije korona virusa.

Preslatki Džordž i Šarlot prate roditelje tokom volonterske nedelje

Na fotografiji su princ Džordž (6) i princeza Šarlot (5), koji u pratnji svog oca po kišnom danu nose kese sa namirnicama za pomoć najugroženijima. Ovaj dirljivi trenutak raznežio je ponosnu mamu Kejt, koja je fotografiju napravila, a kasnije je i podelila na zvaničnom „Instagram“ profilu Kesington palate.

Pročitajte: Princ Vilijam: Kakve ga roditeljske brige muče

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jun 6, 2020 at 5:59am PDT

‒ Kako se približava kraj volonterske nedelje, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa zadovoljstvom dele novu fotografiju, koju je napravila vojvotkinja, a koja je nastala tokom njihove volonterske akcije ‒ pisalo je ispod pomenute fotografije na „Instagramu“.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti