Gde je bio princ Vilijam kada je čuo da Kejt ima rak? Javnost treba da zna

Gde je bio princ Vilijam kada je čuo da Kejt ima rak? Javnost treba da zna

Autor: | 23/03/2024

0

Princ Vilijam saznao da Kejt ima rak

Kejt Midlton ima rak. Vest je obišla svet brzinom munje, šokirala i rastužila mnoge koji su prethodnih nedelja bili zabrinuti za njeno zdravlje i misteriozni nestanak, a saopštila ju je lično princeza od Velsa.

Hrabro i uz blage drhtaje koji su se osetili u njenom glasu dok je otkrivala zbog čega je toliko dugo nije bilo.

Princ Vilijam je otkrio da njegova supruga Kejt ima rak samo nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da prisustvuje komemoraciji kralju Konstantinu Grčkom i povukao se, prenosi Dejli mejl.

Kin Cheung/Getty Images

 

Odsustvo princa od Velsa sa događaja u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor 27. februara je pokrenulo pitanja, ali sinoćnje otkriće o princezinom zdravlju bacilo je novo svetlo na to zašto je ostao po strani.

Pročitajte: Kejt Midlton večeras se obratila svetu i saopštila užasnu vest - Imam rak

Kejt tek što je dijagnostikovan rak, otkriveno je večeras.

U video-snimku, emitovanom na zvaničnim nalozima Kensingtonske palate na svim društvenim mrežama, Kejt je rekla da je operacija abdomena, kojoj je podvrgnuta sredinom januara, bila uspešna, ali da je naknadnim ispitivanjima utvrđeno da postoji kancer.

 

 

Očekuje se da će se kraljevski pomoćnici okupiti oko Vilijama sve više dok se on povlači sa prve linije i brine o deci dok se njegova žena oporavlja.

Pročitajte: Osoblje klinike u kojoj je operisana Kejt Midlton pod istragom, evo šta su uradili

Princ je već prilagodio svoje kraljevske dužnosti kako bi posvetio još više vremena svojoj porodici nakon što je Kejt prvi put primljena na kliniku u januaru.

Kejtini roditelji, Kerol i Majkl Midlton, žive samo 53 milje dalje u Baklberiju u Berkširu, a snažna veza između majke i ćerke bila je ključna karakteristika problematičnih poslednjih meseci.

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

Inače, Vilijamova odluka da ne prisustvuje parastosu kralju Konstantinu bila je iznenađenje u to vreme, a razlog je opisan kao „lične prirode“.

Dakle, kada je saznao za bolest svoje supruge, maksimalno je bio posvećen tome da joj pruži podršku, tako da spekulacije o razvodu i prevari padaju u vodu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Jordan Pettitt - WPA Pool/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još