Megan Markl u strahu: Odvojiti Arčija od porodice bila je velika greška

Megan Markl u strahu: Odvojiti Arčija od porodice bila je velika greška

Autor: | 10/07/2020

0

Megan Markl, brižna majka malog Arčija, veoma je zabrinuta. Naime, od kada su se odselili u Los Anđeles i Arčija odvojili od rođaka i porodice, ona uviđa da njen sin nema mogućnosti da razvija socijalne veštine.

Megan je shvatila da socijalne veštine i emocionalno iskazivanje Arči mora da nauči u kontaktu sa vršnjacima, za šta mu se u Los Anđelesu nikako ne ukazuje prilika.

Pročitajte: Megan i Hari presrećni - Maleni Arči izgovorio prvu reč

Brižna mama želela je da postane član udruženja Mama i ja, u kome bi dobila priliku da razmenjuje majčinsko iskustvo sa drugim ženama, a Arči bi mogao da stekne prijatelje. Međutim, prevelika popularnost vojvotkinje od Saseksa onemogućila je njenu želju, prenosi Daily Mail.

‒ Megan je rekla kako bi idealno rešenje bilo da ona i Arči postanu članovi neke grupne školice za bebe, koju bi posećivali nekoliko puta nedeljno. To bi malom princu konačno omogućilo da se igra sa decom  rekao je izvor blizak Megan.

Podsećamo, Megan i Hari su se sa sinom preselili u vilu Tajlera Perija, gde borave tokom pandemije virusa korona, koja je zaustavila svet. Kako su granice zatvorene, članovi porodice trenutno ne mogu da ih posete. Što brižnu majku čini još usamljenijom i zabrinutijom.

Pročitajte: Arči u opasnosti, princ Čarls i Kamila čine sve da ga spasu

Jedini način komunikacije koji Hari i Megan sada imaju sa porodicom je Zoom aplikacija, za virtuelnu komunikaciju. Ipak, to je nedovoljno da bi Arči mogao da stekne socijalne veštine i razvije emocije.

Sve ovo tišti mamu Megan, što se dodatno odražava na odnos sa princom Harijem. Mediji već neko vreme pišu da su odnosi među njima zahladneli od kada su se odselili iz Britanije. A sada svemu tome doprinosi i strahovanje Megan Markl.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti