Venčanica princeze Beatris ima posebnu priču, ali cipele kriju tajnu!

Venčanica princeze Beatris ima posebnu priču, ali cipele kriju tajnu!

Autor: | 20/07/2020

0

Venčanica princeze Beatris je bila savršena, ali malo ko je znao i odakle je! Ipak ono što je privuklo najviše pažnje su cipele koje princeza nosila

Princeza Beatris je bila predivna mlada, iako venčanje nije bilo onakvo kakvo je priželjkivala i planirala.

Princeza Beatris se venčala sa Edoardom Mapelijem Mocijem u petak, a ceremonijija je bila skromna i u  krugu najbližih članova porodice. Ipak, simpatična princeza je uspela da sa par modnih izbora pobudi pažnju javnosti.

Venčanica princeze Beatris je bila posebna priča. Naime, radi se o jednoj od vintidž balskih haljina iz kolekcije kraljice Elizabete koju je kreirao Norman Hartnel. Na glavi je imala tijaru kraljice Meri, a koju je kraljica Elizabeta nosila na svom venčanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Loving Haute Couture (@lovinghautecouture) дана 19. Јул 2020. у 8:39 PDT

Ali, sem što je izabrala ovu venčanicu, princeza Beatris je i pri izboru obuće bila vrlo praktična. Pojavila se u svetlucavim Valentino cipelama koje je nosila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton.

Ipak, zaista nismo iznenađeni zbog ovog njenog izbora, jer su cipele predivne. U šampanj boji, posute dijamantima, sa dubokim V izrezom ka prstima, savršeno su se uklopile uz haljinu boje slonovače.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harper's Bazaar UK (@bazaaruk) дана 20. Јул 2020. у 2:43 PDT

Divna haljina je inače izrađena od tafta Peau De Soie, u nijanasama slonovače, presvučena satenom u istoj boji, sa rukavima urađenim od organza svile. Venčanica je ukrašena i vezom kroz koji su utkani dijamanti, kao i sa geometrijskom šarom kojom je ukrašen korset.

Kako se navodi u izjavi za medije koju je dala Bakingemska palata, haljina je remodelovana posebno prema merama princeze Beatris. Sve prepravke je uradila lična krojačica kraljice Elizabete Anđela Keli i njen stilista Stjuart Parvin.

Embed from Getty Images

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti