Još jedno kraljevsko venčanje na pomolu: Multimilioner lud za princezom Beatris

Još jedno kraljevsko venčanje na pomolu: Multimilioner lud za princezom Beatris

20/11/2018

0

Britanska princeza Beatris do ušiju je zaljubljena u svog novog dečka Edoarda Mapelija Mocija kojeg je upoznala pre dva meseca, a ako je verovati pisanju Daily Maila, uskoro bi se mogla začuti i svadbena zvona. 

Beatris je s Mocijem (34) pre samo dva meseca upoznao zajednički prijatelj. Kreću se u istim društvenim krugovima i između njih se odmah osjetila hemija. Nije naodmet spomenuti ni to da je Edoardo multimilioner. 

Direktor je kompanije koja se bavi nekretninama Banda Property, piše britanski list.

Beatris ga je kao svog dečka predstavila prošle nedelje na jednom mondenom londonskom događaju, a upoznala ga je i s oboje roditelja, vojvotkinjom i vojvodom od Jorka. 

Moci je već bio oženjen i iz prvoga braka ima dvogodišnjeg sina, što znači da bi, ako se obistine pretpostavke njihovih zajedničkih prijatelja, Beatris vrlo skoro mogla postati supruga i pomajka.

 

Izvor poznat tabloidu The Sun je rekao: "Stvari između njih odvijaju se neočekivanom brzinom. Nikoga od nas ne bi iznenadila vest o njihovoj veridbi... vrlo uskoro."

Pre Mocija ime princeze Beatrs povezivalo se s Dejvom Klarkom, Amerikancem s kojim se zabavljala deset godina. Raskinuli su u avgustu 2016.

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty