Vilijam i Kejt izgledaju kao savršen par, ali nije uvek bilo tako: Pre nego što je došlo do venčanja, mladi princ je uradio neoprostivu stvar

Vilijam i Kejt izgledaju kao savršen par, ali nije uvek bilo tako: Pre nego što je došlo do venčanja, mladi princ je uradio neoprostivu stvar

Autor: | 11/10/2020

0

Iako vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izgledaju kao savršeni par, čiji je brak idila, nije uvek bilo tako. Naime, nova knjiga "Bitka braće", koja je nedavno ugledala svetlost dana, donosi detalje veze Kejt i Vilijama, za koje malo ko zna. Mladi princ, prema pisanju Roberta Lejsija, nije bio skroman i smeran porodičan čovek, kakav je danas.

Naime, autor knjige navodi da odnos vojvotkinje Kejt Midlton i princa Vilijama nije uvek bio idiličan. Zapravo, u jednom trenutku, mladi princ uradio je nešto nedopustivo, ostavio je Kejt putem telefonskog poziva. U tom trenutku Kejt Midlton bila je na radnom mestu i njegov iznenadni poziv ju je slomio. Posle jednočasovnog razgovora Vilijam je odlučio da je ostavi i uživa u ludom provodu.

Pročitajte: Odvezen u bolnicu - Princ Vilijam kolabirao na majčinom grobu

Raskid je trajao 3 meseca, a princ je to podneo teže nego što je očekivao. Iako je izlazio sa mnogim devojkama Kejt mu je veoma nedostajala. Raskid se desio 2007. godine, nakon čega se, kako piše Lejsi, cela porodica borila da vrati Kejt, koja se 2011. udala za Vilijama.

Iako je bio mlad i uživao u izlascima, Kejt mu nije izlazila iz glave. A kako Lejsi tvrdi, nedostajala mu je i njena porodica, sa kojom je sklopio neraskidiv odnos. Cela porodica uvidela je koliko je Kejt važna za Vilijama, pa ju je kraljica pozvala na Božićni ručak, kako bi se pomirili. Ipak, vojvotkinja od Kembridža rekla je da bi na porodični ručak došla isključivo kao prinčeva verenica.

Pročitajte: Zbog kraljice Elizabete princ Vilijam morao je da odustane od svojih snova!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Sep 15, 2020 at 10:25am PDT


Ipak, tri meseca kasnije par se pomirio, a od tada njihov odnos je postao idiličan. Sada su u braku već devet godina i imaju troje preslatke dece, a Vilijam je svestan koliko je Kejt dragocena, kao supruga i majka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti