Britanski dvor strahuje za nju: Kraljica nikada nije bila u lošijem stanju

Britanski dvor strahuje za nju: Kraljica nikada nije bila u lošijem stanju

Autor: | 17/10/2020

0

Poslednjih nekoliko meseci pisalo se o odlasku kraljice Elizabete II. Ipak, ona je još jednom demantovala medije i nagađanja. Kraljica Elizabeta još je na svojoj dužnosti, a godine i bolest joj ne mogu ništa.

Tokom pandemije virusa korona kraljica je sa princom Filipom boravila u izolaciji u dvorcu „Vindzor“. Upravo zbog dugog odsustva pojavile su se informacije da se kraljica Elizabeta povlači sa trona, koji je zauzela pre gotovo sedamdeset godina. Međutim, svojim prvim javnim pojavljivanjem kraljica je sve demantovala.

Kraljica Elizabeta se povlači, pisali su mediji, a ona se, u pratnji unuka, princa Vilijama, vratila kraljevskim dužnostima. Njih dvoje zajedno su obišli „Centar za analizu energetike“. Tokom obilaska saznala je mnogo o taktikama za korišćenje uređaja protivobaveštajnih službi, a posebno su joj se dopali obučeni psi.

Pročitajte: Prvi put u istoriji - Kraljica Elizabeta pobesnela, doživela neviđenu situaciju na dvoru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Oct 15, 2020 at 7:19am PDT

Kako su ranije pisali strani mediji, bolest koja je već neko vreme muči glavni je razlog zbog koga se kraljica Elizabeta povlači. Mnogi nutricionisti dokaz za tvrdnje o bolesti pronašli su u činjenici da je kraljica tokom karantina oslabila više od deset kilograma, što se drastično odrazilo na njen izgled.

‒ Očigledno je da je kraljica izgubila dosta kilograma. Teško je nagađati koliko, no rekao bih da je reč o deset kila. Zglobovi i noge su tanji nego ranije, a kaput koji je nosila pilikom pređašnjih pojavljivanja bio joj je mnogo uži u rukama i području abdomena, nego što je sada ‒ ističe za britanske medije stručnjak za ishranu.

Pročitajte: Veliki udarac za kraljevsku porodicu - Kraljica Elizabeta i princ Filip moraće da naprave ovaj korak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Oct 15, 2020 at 4:54am PDT

Ipak, dvor se nije oglašavao povodom navodne kraljičine bolesti, ali su za njeno i zdravlje princa zabrinuti tokom pandemije, nekoliko puta istakao je princ Vilijam.

‒ Mislim na njih zbog njihovih godina, radimo sve što je u našoj moći da ih zaštitimo ‒ rekao je za „BBC News“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti