Veliki udarac za kraljevsku porodicu: Kraljica Elizabeta i princ Filip moraće da naprave ovaj korak

Veliki udarac za kraljevsku porodicu: Kraljica Elizabeta i princ Filip moraće da naprave ovaj korak

Autor: | 18/09/2020

0

Kraljica Elizabeta i princ Filip veoma su razočarani i njihova bol je vremenom sve veća. Koliko god da su se kao roditelji trudili shvatili su da su ipak mnogo grešili, jer je njihov odnos sa sinom Endruom (60) sve gori. Pre godinu dana kraljica je shvatila da dalje ne može na isti način, pa je odlučila i da sina izbaci iz testamenta. Elizabeta je i dalje besna zbog skandala koji im je princ priredio.

Reč je o skandalu u čijem je središtu finansijski stručnjak Džefri Epstajn (66), koji se nalazi u pritvoru pod optužbom da je trgovao maloletnicama i prisiljavao ih na seks. On je najmanje jednu žrtvu navodno “pozajmio” sinu kraljice Elizabete radi seksa, navodi se u dokumentima.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta II ponovo očajna - Moj unuk se razvodi!

Samo godinu dana kasnije, kraljica je u julu donela još jednu odluku za koju svetski mediji pišu da je ujedno i njena poslednja želja. Prema pisanju engleskih tabloida, kraljica ne može da ostane mirna sve dok svom sinu, princu Endruu ne oduzme titulu.

Kraljica Elizabeta i princ Filip prirediće sinu još jedan "udarac"

Čini se da se tu roditelji Vojvode od Jorka nisu zaustavili, pa su otišli korak dalje. Iako se Endru svojevoljno odrekao kraljevskih dužnosti, kraljici ni to izgleda nije dovoljno. Endu, koji se nije pojavio ni na fotografijama sa venčanja svoje ćerke Beatris, sada će minimalno učestvovati i u proslavi stotog rođendana svog oca sledeće godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 19. Јул 2020. у 7:11 PDT

On će, najverovatnije, u potpunosti biti izostavljen sa porodičnih fotografija.

Kako izveštavaju strani mediji, posrnuli princ najverovatnije neće ni biti pozvan na veliki proslavu. Ukoliko se pojavi, neće imati nikakvu ulogu i neće ga biti na portretima svojih roditelja sa braćom i sestrom.

Pročitajte: Gubitak koji ju je slomio - Kraljica Elizabeta u suzama

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti