Kraljevska porodica skrivala: Nije samo princ Čarls imao koronu, već i on, borio se za dah i jedva preživeo

Kraljevska porodica skrivala: Nije samo princ Čarls imao koronu, već i on, borio se za dah i jedva preživeo

Autor: | 02/11/2020

0

Britanska kraljevska porodica vešto uspeva da sačuva intimu svojih članova i u javnost uglavnom dospevaju samo informacije koje oni žele. Ipak, vest da je princ Vilijam imao koronu nije mogla dugo da se krije. Naime, javnost je budno pratila stanje princa Čarlsa koji je pre nekoliko meseci obelodanio da je pozitivan na opaki virus koji hara čitavim svetom. On nije imao nikakve strašne simptome, ali se pridržavao svih mera opreza. Ipak, njegov stariji sin, takođe se zarazio, a njegovo stanje bilo je dosta komplikovanije.

Pročitajte: Odvezen u bolnicu - Princ Vilijam kolabirao na majčinom grobu

Kako prenosi britanski tabloid "The Sun", princ Vilijam imao je koronu još u aprilu. U isto to vreme i Čarls se borio sa virusom, pa je kraljevska porodica odlučila da se ne šire informacije i ne podiže panika oko Vilijamovog zdravlja.

- Virus je Vilijama prilično jako potkačio. Prvo je bio šokiran jer je mlad i u formi, ali eto njegov imuni sistem nije uspeo da se odmah izbori sa virusom. U jednom fazi prilično se mučio s disanjem, što je bio najveći razlog panike u porodici. S obzirom na to da je i sam osetio koliko virus može biti neprijatan i opasan, princ je svim silama ustao za nove mere vlade koje Velika Britanija počinje da sprovodi - ispričao je spomenuti izvor.

Pročitajte: Britanska porodica pretrnula od šoka - Zdravstveno stanje princa Vilijama preko noći se pogoršalo

Detalji zdravstvenog stanja princa Vilijama do sada nisu poznati. Ali javnost želi da čuje kako je on sada, i da li oseća neke posledice. Takođe, Bitance veoma zanima i da li su Kejt Midlton, kao i njihova deca, prošli bezbedno ili su i oni bili zaraženi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prince of Hearts🤴🏼 (@prince_of__hearts_) дана 30. Окт 2020. у 10:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još