Princ Čarls o borbi sa koronom:  Čudno, frustrirajuće i uznemirujuće iskustvo

Princ Čarls o borbi sa koronom: Čudno, frustrirajuće i uznemirujuće iskustvo

Autor: | 02/04/2020

0

Princ Čarls je sada potpuno zdrav, potvrdila je kraljevska palata


Koronavirus nije zaobišao ni kraljevske porodice, a prvi "pripadnik plave krvi" koji  je od njega oboleo je britanski prestolonaslednik princ Čarls. Zvanična potvrda da je pozitivan na covid-19 je stigla sa dvora, pri čemu je navedeno da njegova supruga Kamila nije pozitivna na virus.


– Princ od Velsa je testiran na koronavirus i rezultat je pokazao da je on pozitivan na COVID -19. On za sada ima samo neke blage simptome, ali se oseća dobro. Poslednjih nekoliko dana je bio u svom domu i radio od kuće uobičajeno. I supruga princa Čarlsa je testirana, ali njeni rezultati su negativni i pokazuju da ona nije zaražena virusom. Prema napomenama lekara, Čarls i Kamila trenutno se nalaze u samoizolaciji u njihovom domu u Škotskoj –  navedeno je u saopštenju.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ? Royal Crown Updates ? (@royalcrownupdates) дана 25. Мар 2020. у 4:01 PDT


Princ Čarls se od virusa izlečio za nedelju dana, a svoje iskustvo sa koronom je podelio u video snimku gde je istakao važnost brige i podrške starijim osobama koje su najrizičnija grupa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Royal Family (@theroyalfamily) дана 1. Апр 2020. у 5:29 PDT

Nakon što sam nedavno prošao kroz proces oporavka od koronavirusa sa, srećom, blagim simptomima, sada se nalazim s druge strane bolesti, ali još uvek u socijalnoj distanci. Kao što svi znamo, ovo je čudno, frustrirajuće i uznemirujuće iskustvo, kada prisutnost porodice i prijatelja više nije moguća, a normalne se životne strukture iznenada ruše rekao je princ koji se odmah nakon potvrde bolesti povukao u samoizolaciju.

Kamila iako je negativna na virus još uvek je u samoizolaciji

U videu je istakao  da on i njegova supruga Kamila stalno misle na one koji su izgubili svoje najmilije u tako teškim okolnostima, kao i na one koji su moraju da trpe bolest, izolaciju i usamljenost.

Ja kao pokrovitelj Age UK-a, i moja supruga, pokrovitelj humanitarne organizacije Silver Line, mislimo i dajemo podršku svim starijim ljudima širom ove zemlje koji su sada u teškom stanju. Međutim, takođe znamo da u svakoj zajednici postoje zaista divne komšije, pojedinci i volonteri koji bolesnicima i svima kojima je to potrebno pružaju negu i pažnju, a ta mreža nesebične pomoći je od velikog značaja za ljudske živote poručio je Čarls.

Koronavirus koji je zaustavio celu planetu odneo i prvi život u kraljevskoj porodici

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marc van der Linden (@marcvanderlindenm) дана 26. Мар 2020. у 4:41 PDT


Princeza Maria Teresa, članica italijanske vojvodske dinastije Burbon-Parma, preminula je u 86. godini nakon što se zarazilla virusom Covid 19. Tužnu vest je objavio njen nećak Karlos od Burbon-Parme.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još