Kejt Midlton ponovo blista: Obožava da nosi zelene komada, a iza toga se krije poseban razlog FOTO

Kejt Midlton ponovo blista: Obožava da nosi zelene komada, a iza toga se krije poseban razlog FOTO

Autor: | 18/03/2023

0

Kejt Midlton juče je bila u evergrin raspoloženju. U susednoj Irskoj 17. marta se sve tradicionalno zeleni u čast Svetog Patrika, a ovaj važan datum obeležava se i u Velikoj Britaniji. 

Pročitajte: Nikad nije radila u struci - Evo šta je Kejt Midlton po obrazovanju, spremite se na iznenađenje

Chris Jackson/Getty Images

 

Princeza od Velsa i njen suprug tim povodom posetili su Solsberi u Viltširu. Princ Vilijam, u svečanoj vojnoj uniformi, pozdravio je Prvi bataljon Irske garde, a pripadnici oružanih snaga salutirali su i Kejt, koja je nedavno, pored nove titule i još nekih zvanja, postala njihov pukovnik.

Pre nego što je održala govor, podelila je oficirima buketiće deteline. Prigodan poklon od lepe princeze dobio je i irski vučji hrt Sijamus, maskota garde.

Pročitajte: Gledaćete je drugim očima - Kejt Midlton pokazala svoju grublju stranu, ko bi ovo očekivao od jedne princeze FOTO

Chris Jackson/Getty Images

 

Uprkos lošem vremenu, elegantni kaput tirkizne boje iz kolekcije jedne od njenih omiljenih kreatorki Ketrin Voker bio je na visini zadatka. Savršeno se uklopio uz fascinator sa ukrasnim čipkanim detaljima, kao i sa zelenim „brošem“ koji su joj domaćini okačili na rever.

Chris Jackson/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti