Megan Markl konačno sa javnošću podelila bolne vesti: Izgubila sam bebu!

Megan Markl konačno sa javnošću podelila bolne vesti: Izgubila sam bebu!

Autor: | 25/11/2020

0

O drugoj trudnoći vojvotkinje od Saseksa dugo se pisalo, ali ona i Hari, javno nisu govorili o tome. Sada je jasno i zbog čega - Megan Markl izgubila je bebu u julu.

Nagađanja o drugoj trudnoći vojvotkinje od Saseksa počela su kada je papapraco fotografisao Megan ispred ginekološke klinike u Kaliforniji. Mami malog Arčija trebalo je neko vreme da odboluje ovaj gubitak sama, a sada je odlučila i da javno progovori o bolnom iskustvu.

- Dok sam držala svoje prvorođeno dete, znala sam da drugo gubim - ispričala je Megan koja je osetila spontani pobačaj.

Pročitajte: Prelepe vesti stižu iz Los Anđelesa - Megan Markl je trudna!

Megan Markl izgubila je bebu, a sada je o tome i javno progovorila.

- Bilo je to obično julsko jutro. Napravila sam doručak, nahranila pse, popila vitamine i vezala kosu u rep. Uzela sam sina iz kreveca i dok sam mu menjala pelene osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod sa njim u naručju i pevušila mu uspavanku kako bismo oboje bili mirni. Vesela melodija bila je potpuni kontrast mojim emocijama. Dok sam držala sina, znala sam da gubim drugo dete. - napisala je Megan za "New York Times".

- Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, a za ruku sam držala svog supruga. Ljubila sam mu šake mokre od naših suza i razmišljala o tome kako ćemo ovo preboleti.

Pročitajte: Majka zaštitnica - Megan Markl kreće u rat protiv medija

Megan je ovaj članak naslovila "Gubici koje delimo" i otkrila da od sto trudnica, od deset do dvadeset njih izgubi bebu. Ovu priču, vojvotkinja od Saseksa posvetila je upravo tim ženama, dodavši da smo u 2020. svi pretrpeli velike gubitke.

- Ova godina sve nas je dovela do prelomnih tačaka.Svi smo pretrpeli ogromne gubitke u ovoj iscrpljujućoj 2020. godini - zaključila je ona i pozvala na saosećanje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson Getty Images via Guliver; Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti