Prvo TV pojavljivanje Megan Markl od kako je napustila britanski dvor

Prvo TV pojavljivanje Megan Markl od kako je napustila britanski dvor

Autor: | 20/04/2020

0

Prvo TV pojavljivanje Megan Markl, o kojem se toliko pričalo ovih dana, konačno se i dogodilo, ali malo drugačiji način.

Supruga princa Harija, od kako je odlučila da, zajedno sa vojvodom od Saseksa, napusti dvor kraljice Elizabete II  do sada se nije pojavljivala na malim ekranima.

Iako je svuda u svetu na snazi vanredno stanje i strah od koronavirusa, javnost danas zanima samo prvo TV pojavljivanje Megan Markl.

Kako su Megan i Hari odlučili da napuste Kanadu i presele se u Los Anđeles, tamošnji mediji borili su se međusobno za koju TV emisiju će popularni bračni par prvo dati ekskluzivni intervju.

Pročitajte i: Da li će Megan Markl, posle toliko godina, uspeti da ostvari svoj najveći cilj?

Prvo TV pojavljivanje Megan Markl - Posao ispred svega

Iako su njeni fanovi očekivali da će prvo TV pojavljivanje Megan Markl biti priča o njenom braku sa Harijem, kao i o njihovom sinu Arčiju, koji uskoro puni godinu dana, to se nije dogodilo.

Danima je najavljivano kako će Megan u emisiji uživo davati intervju, ali ni to se nije dogodilo. Umesto toga, emitovan je deo materijala snimljen za potrebe Diznijevog projekta. Tako je Megan svakako odlučila da u svom prvom obraćanju u nekoj od TV emisija govori isključivo o poslu.

Pročitajte i: Zbogom, Britanijo - Megan Markl i zvanično započinje novo životno poglavlje

Ona je prihvatila poziv producenata "Good Morning America" i pušten je deo priče o njenom angažmanu na najnovijem Diznijevom filmu. Kao što je već poznato, supruga princa Harija narator je u dokumentarcu o slonovima.

- Veoma sam zahvalna što sam imala priliku da budem deo svega ovoga i da priču o slonovima donesem u javnost. Veoma sam srećna što sam doživela ovo iskustvo, pre svega što sam mogla da budem sa slonovima u njihovom prirodnom okruženjuna ovaj način. Kada provedete vreme sa njim i vidite koliko je njihov život nesiguran i divlji, onda zaista shvatite koliko mi imamo ogromnu ulogu. Pre svega da ih zaštitimo i brinemo o njihovoj bezbednosti - rekla je Megan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan's Fashion (@meghansfashion) дана 20. Апр 2020. у 7:08 PDT

Prvo TV pojavljivanje Megan Markl - Svi smo veoma povezani

Megan nije krila svoje oduševljenje što je bila deo prelepog projekta, a posebno je istakla koliko je zaljubljena u ove divne životinje.

- Ova stvorenja su toliko magična, a u isto vreme oni su toliko osetljivi i veoma povezani. U filmu jasno vidite koliko su oni neverovatni, njihovo pamćenje je zadivljujuće, njihova bliska povezanost svom krdu, kao i briga o najmlađima. Mislim da su oni više nalik nama, nego što su drugačiji - zaključila je u svom prvom TV obraćanju Megan i dodala:

- Nadam se da će ljudi kada pogledaju ovaj film, shvatiti koliko smo svi mi povezani. I kada bismo imali više svesti o preprekama sa kojima smo suočeni, mislim da bismo više brinuli jedni od drugima. Brinuli bismo više i o planeti i životinjama, i to na sasvim drugačiji način.

Pročitajte i: Modna izdanja Megan Markl koja joj Britanci nisu oprostili

Početkom godine otkriveno je da je Megan pristala da bude pripovedač u filmu, u zamenu za donaciju dobrovoljnim udruženjima divljih životinja "Elephants Without Borders". Supruga princa Harija završila je snimanje u jesen 2019. godine.

Inače, Megan Markl je već duže vreme uključena u ceo ovaj projekat. Imala je i priliku da ranije vidi neke od snimaka koji su urađeni tokom prethodnih godina. Tako da se čitav tim, bez premišljanja, složio da bi ona bila odlična kao narator, jer oseća veliku strast prema ovoj temi, piše britanski "Hello!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Meghan Markle Source (@meghanmarklesource) дана 20. Апр 2020. у 7:23 PDT

Megan Markl na korak od ostvarenja svog velikog sna

Kako je Megan uspela da svoj život preseli u centar fimske industrije, ona je konačno od ostvarenja svoj velikog sna.

Naime, kako piše strana štampa vojvotkinja više od svega želi da se ponovo vrati glumi i zaigra na velikom platnu.

Ipak, svesna je da sada može da bira, a bira samo najbolje.

Kako piše “Daily Mail”, Megan želi da radi samo sa rediteljima A liste kako bi bila sigurna da će dobiti ulogu nakon koje će je kritičari ozbiljno shvatiti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još