Vojvotkinja od Saseksa ostavila sve bez daha izborom haljine (foto)

Vojvotkinja od Saseksa ostavila sve bez daha izborom haljine (foto)

Autor: | 27/10/2018

0

Uprkos trudnoći Megan Markl vrlo uspešno drži korak sa suprugom, princom Harijem, na njihovoj prvoj međunarodnoj kraljevskoj turneji po Južnom Pacifiku. Dvonedeljno putovanje polako se približava kraju pa su Megan i Hari iz Tonge stigli u Sidnej gde će zaključiti turneju.

Vojvotkinja od Saseksa pre puta je potvrdila da je trudna, ali to je nije sprečilo da izdrži naporan tempo. Doduše, pre nekoliko dana su odlučili da malo uspori pa je nekoliko obaveza i sastanaka preskočila, ali to je zanemariva brojka u odnosu na sva mesta koja su posetili i sve ljude s kojima su se susreli.

Za sastanak s premijerom Tonge Megan je odabrala pamučnu haljinu s belo zelenim prugama australijskog dizajnera Martina Granta. U ovoj haljini je očarala domaćine, koji su za nju i supruga napravili posebne tradicionalne ogrlice od cveća.

Posle niza susreta Megan se presvukla u nešto ležerniju haljinu Veronice Beard. Ali, vojvotkinja je i dalje izgledala senzacionalno, a ovim je potvrdila da je jarko plava jedna od boja koje joj najlepše stoje.

Posle još nekoliko poseta kraljevski se par uputio u Sidnej gde su bili gosti na glamuroznoj dodeli nagrada Australian Geographic Society Awards. Megan je ovde zaista ostavila bez daha izborom haljine.

U subotu je za svečano zatvaranje Invictus igara koje je osnovao princ Hari izabrala ležernu haljinu jednostavnog kroja, a time završava njihova turneja po Južnom Pacifiku.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti