Omiljena marama kraljice Elizabete iznenada se pojavila na sahrani, evo i kako (foto)

Omiljena marama kraljice Elizabete iznenada se pojavila na sahrani, evo i kako (foto)

Autor: | 20/09/2022

0

Marama kraljice Elizabete simbolično na sahrani (foto)

Kraljica Elizabeta juče je ispraćena na večni počinak, a tokom spektakularne državne sahrane članovi porodice odali su joj počast brojnim gestovima. Kejt Midlton i Megan Markl nosile su nakit koji su od nje dobile, ali to nije sve.

Pročitajte: Iako u srcu tuguju, modnim kombinacijama zadale poslednji udarac - Sahrana kraljice Elizabete u znaku ove tri dame

Getty Images

 

Poštovaoci kraljevske porodice bili su oduševljeni kada su ispred Vindzora ugledali Elizabetinog ponija Emu, a jedan simpatičan detalj nije mogao da prođe nezapaženo.

Naime, kraljičin konjušar je za sedlo zakačio Elizabetinu omiljenu maramu koju je poslednji put nosila 2015. godine dok je jahala u vindzorskom parku.

Pročitajte: Najmlađa princeza na sahrani kraljice Elizabete - Šarlot modno usklađena sa mamom Kejt (foto)

Guliver Getty Images

 

Elizabetin trener jahanja u intervjuu iz 2014. godine prisetio se trenutka kada je upitao kraljicu zašto nikad ne nosi kacigu za jahanje, na šta je ona odgovorila:

‒ Vi ne morate da imate frizuru kao ja.

Pročitajte: Neverovatna simbolika cveća na kovčegu kraljice Elizabete rasplakala Britaniju, venac načinjen po želji kralja Čarlsa (foto)

Guliver Getty Images

 

Britanska kraljica imala je neverovatnu kolekciju marama, njen izbor bili su modeli kuće „Hermes“, kojima je godinama bila odana, a mnogi su rađeni specijalno po njenoj narudžbini.

Guliver Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti