Testament kraljice Elizabete: Kome će pripasti milioni, voljeni konji i psi

Testament kraljice Elizabete: Kome će pripasti milioni, voljeni konji i psi

Autor: | 09/09/2022

0

Testament kraljice Elizabete

Kraljica Elizabeta nije na listi najbogatijih ljudi sveta, ali ni njena imovina nije zanemarljiva – oko pola milijarde dolara. Iako testament još nije otvoren, najverovatnije će najveći deo zaostavštine pripasti Čarlsu, novom britanskom kralju. Ali, ko će naslediti nešto što je volela možda više od svih dijamanata i tijara – njene omiljene konje i korgije?

Pročitajte: Svaki detalj isplaniran - Ovako će izgledati Elizabetina sahrana, datum poznat

Getty Images

 

Testament kraljice Elizabete

Imala je više od sto rasnih konja. Nije propuštala trke u Askotu, a u sedlu smo je viđali sve dok joj je zdravlje to dopuštalo. Donedavno, da budemo precizniji. Kada bi išla u šetnju, u stopu su je pratili njeni korgiji i dorgiji (rasa nastala ukrštanjem jazavičara i velških korgija). U trenutku smrti imala je četiri ljubimca: korgije Mjuika i Sendi, dorgija Kendi i jednog koker-španijela. Dva psa poklonio joj je mlađi sin Endrju kada je prošlog aprila preminuo princ Filip, da joj prave društvo. Vrlo je moguće da će upravo Endrju nastaviti da vodi računa o njima.

Pročitajte: Zar ljubavnica da postane kraljica - Elizabeta na dan jubileja šokirala izjavom koga vidi kao naslednicu svoje titule

Getty Images

 

Posle kraljice, najveći ljubitelji konja u porodici su princeza Ana i njena ćerka Zara Filips. Da li je Elizabeta upravo njima poverila brigu o rasnim grlima i ergelama koje postoje na svim kraljevskim posedima? Plemenite životinje voli i princeza Luis, ćerka princa Edvarda, kojoj je deda Filip ostavio omiljenu kočiju. Njegov testament je, inače, zapečaćen, i biće otvoren tek za devedeset godina.

Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti