Kraljevska porodica zavijena u crno: Čarls se ubio

Kraljevska porodica zavijena u crno: Čarls se ubio

Autor: | 25/08/2022

0

Preminuo rođak Kamile Parker

Tuga u britanskoj kraljevskoj porodici... Čarls Vilijers, rođak vojvotkinje od Kornvola Kamile Parker Bouls, pronađen je mrtav u jednom hotelu u Zapadnom Londonu. Kako navode britanski mediji, telo je krajem prošle nedelje pronašla sobarica i odmah obavestila policiju, a najverovatnije je reč o samoubistvu.

Pročitajte: Sama! Kamila je u 75. godini učinila to, javnost komentariše, princ Čarls nemoćan da nešto promeni

Guliver Getty Images

 

Razlog bi mogao da bude - razvod. Naime, još 2012. Čarls se rastao od supruge Eme, zahtev za razvod podnet je dve godine kasnije, ali proces nikako da se privede kraju. Zapravo, reč je o jednoj od najdužih brakorazvodnih parnica u britanskom pravosuđu. Tokom proteklih osam godina njome se bavilo pet sudova i čak dvanaest sudija.

Pročitajte: Sve je samo farsa za javnost - Kraljica Kamili nikada nije oprostila 3 stvari, ovo je prava istina o njihovom odnosu

Photo by Chris Jackson Getty Images.jpg

 

Razvod je bio gorak - koštao je 59-godišnjeg Vilijersa oko deset hiljada funti mesečno. U međuvremenu je zapao u finansijske probleme, toliko da je bio primoran da boravi na jahti svog prijatelja. Očigledno više nije mogao da izdrži pritisak, pa je rešio da sve okonča, navodi “Sun”. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još