Princ Filip Karađorđević za novi HELLO! otkriva: Moj otac nije primio majku na dvor, niti je tri godine video unuka

Princ Filip Karađorđević za novi HELLO! otkriva: Moj otac nije primio majku na dvor, niti je tri godine video unuka

Autor: | 28/07/2022

2

Princ Filip Karađorđević za novi HELLO! otkriva detalje koje javnost nije znala 

Proteklih dana u Srbiji je boravila princeza Marija da Glorija od Orleana i Braganse, majka princa Filipa, koji ju je ugostio zajedno sa suprugom Danicom i sinom Stefanom. Vreme koje su proveli zajedno bilo je dragoceno, kao i impresije koje je ponela iz naše zemlje.

Pročitajte: Princ Filip Karađorević posle abdikacije u Sevilji - Boriću se da dinastiju izvučem iz mentalnih okova, a svom ocu izražavam...

Nemanja Nikolić

 

‒ Prijatno sam se iznenadio kada sam video majku. Bio sam hospitalizovan zbog jedne neophodne intervencije, i čim je za to čula, odlučila je da dođe. Sa Danicom je sve organizovala bez mog znanja – kaže princ za HELLO!.

Kao svaka baka, i princeza Marija da Glorija uživala je u društvu unuka Stefana, koji je izrastao u preslatkog dečaka. 

Pročitajte: Porodica Karađorđević napravila pravi raj na Oplencu - U centru pažnje princ Stefan i princeza Natalija (foto)

Nemanja Nikolić

 

‒ Bio je oduševljen kada je video baku u vrtiću, dozivao ju je “baka mamaj”, kako joj se, inače, obraća. Ponosno ju je predstavio drugarima i vaspitačicama. Odlazak u vrtić sa bakom jednako mu je bio uzbudljiv kao zajednička igra i šetnja parkom. Mami je bilo važno da zajedno sa Danicom, Stefanom i sa mnom ode na dvor i poseti mog oca, kako bismo svi proveli prijatno popodne. Međutim, on nas nije primio. To je za nju bilo potpuno neočekivano i stvorilo je veliku neprijatnost, pa i razočaranje. Nije uspela da spoji mog oca, prestolonaslednika Aleksandra, sa unukom, koga nije video skoro tri godine, a na njegovom rođenju je zaplakao.

Nemanja Nikolić

 

‒ Ne mogu ni ja da razumem da je svaki naš pokušaj da se sretne sa unukom, da zajedno pojedu sladoled u parku, bio neuspešan ‒ konstatuje princ Filip. 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 29. jula 2022. godine

HELLO!

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Sna 16:44 29.07.2022
Odgovori

Kako li se Filip ponašao prema svom ocu,koji je od sreće zaplakao kad mu se rodio unuk,a sada neće da ga vidi.To treba da se zapitaju i Filip a Danica još više.

Milan 20:17 30.07.2022
Odgovori

Država koje je on nekakav princ nepostoji,tako da je smešno da ga nazvati princom i sve druge Karadjordjevice kitite titulama koje nemaju,zašto ih ne slave Slovenci,Hrvati i drugi kojima su posle poraza u velikom ratu dali status oslobodioca.

HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još