Divan dan Stefana Karađorđevića: Čestitke samo pristižu

Divan dan Stefana Karađorđevića: Čestitke samo pristižu

Autor: | 25/02/2021

2

Stefan Karađorđević, sin princa Filipa i princeze Danice danas proslavlja divan dan - svoj treći rođendan, a ponosna majka mu se emotivno obratila na Instagramu. 

- Srećan treći rođendan, anđele naš! Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar - napisala je na svom profilu na "Instagramu" princeza Danica Karađorđević u čast rođendana malenog princa.

Pročitajte: Kada se on rodio, ovo se desilo!

instagram @danamaar

 

 

Unuku su rođendan čestitali i prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga princeza Katarina Karađorđević.

- Naš unuk danas slavi treći rođendan. Srećan rođendan, dragi Stefane - piše u njihovoj čestitki na "Fejsbuku" koju je lajkovalo više od tri hiljade ljudi.

Pročitajte: Filip i Danica Karađorđević - Leto puno uspomena

Facebook @AleksandarKarađorđević

 

 

Rođenje Stefana Karađorđevića u februaru 2018. bilo je veoma medijski ispraćeno. Kada se rodio princ, oglasilo se 49 zvona Hrama Svetog Save u Beogradu, kao i zvona u manastiru Žiča u blizini Kraljeva i zvona crkve Svetog Đorđa na Oplencu.

Stefan je prvo muško dete Kraljevske porodice u Srbiji nakon 90 godina od rođenja princa Tomislava, brata nekadašnjeg kralja Petra Drugog. Ceremonija njegovog krštenja obavljena je u decembru 2018. u crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u kraljevskom kompleksu na Dedinju. 

 

Komentari (2)

Loading
republikanac 20:53 25.02.2021
Odgovori

Izvin'te, a u kojoj državi su oni kraljevi? Da nisu možda u Francuskoj, Nemačkoj, SAD ili Kini? Srbija je još uvek republika...

Akeksandra 10:14 26.02.2021
Odgovori

Da vidimo fotografije kako mali Stefan trci po dvoristu dvora svojih predaka. On je buducnost deda Aleksandre a ne ti! Vodi racuna o tome ako hoces da te narod voli. Nigde slike tebe,tvojih sinova i unuka za zajednickom trpezom u dvoru predaka. Nisi samo ti Karadjordjevic i to nije samo tvoj dvor. Prenesi moje impresije gospodji Katarini prince!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti