Vojvotkinja Kamila otkrila tajni hobi princa Čarlsa zbog kojeg je fit i u 73. godini (foto)

Vojvotkinja Kamila otkrila tajni hobi princa Čarlsa zbog kojeg je fit i u 73. godini (foto)

Autor: | 16/07/2022

0

Tajna princa Čarlsa za vitalnost u osmoj deceniji

Svi u porodici volimo da šetamo po prirodi, rekao je jednom prilikom princ Vilijam magazinu HELLO! dok je boravio u Škotskoj. Živopisni pejzaži ove konstitutivne zemlje Ujedinjenog Kraljevstva savršeno su mesto za ljubitelje avantura pod vedrim nebom, a visoravni i nizije poznati kao Highlands prosto oduzimaju dah. Ko je gledao serijal filmova o čuvenom Gorštaku, dobro zna o čemu pričamo.

Pročitajte: Baš se opustila - Kamila Parker zaboravila na titulu, buduća kraljica šokirala potezom u 74. godini (foto)

Getty Images

 

U novom izdanju magazina “Country Life”, za čiju ju je naslovnu stranu slikala Kejt Midlton, Kamila Parker Bouls otkrila je da je njen suprug, princ Čarls, pasionirani “šetač” i veliki zaljubljenik u prirodu.

- Tu pronalazi potpuni mir. Ne smeta mu ni kiša. S lakoćom savlađuje strme brežuljke, sadi drveće, sređuje živu ogradu u Hajgrouvu, obilazi baštu sa organskim povrćem... Kad god ima vremena, šeta šumama i dolinama. On je verovatno najvitalniji muškarac tih godina kojeg znam – kaže vojvotkinja od Kornvola.

Pročitajte: Garantuje dugovečnost - Kraljica Majka svakodnevno je pila šolju ovog napitka i doživela 101 godinu

Getty Images

 

Šetanje je zdravo i za telo i za duh, posebno ako imate priliku da u isto vreme uživate u svežem vazduhu i škotskim panoramama koje je rečima teško opisati. To može da potvrdi i princ Čarls lično, budući da se za svoje 73 godine odlično drži.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još