U jeku skandala, lepe vesti: Operisan princ Filip

U jeku skandala, lepe vesti: Operisan princ Filip

Autor: | 04/03/2021

0

Operisan princ Filip ‒ vest koja je danas obradovala ljude širom sveta. Suprug britanske kraljice Elizabete Druge, koji je više od dve nedelje u bolnici, danas je podvrgnut operaciji zbog problema sa srcem.

Njegovo visočanstvo hospitalizovan je pre nešto više od dve nedelje pod sumnjom da je zaražen kovidom 19. Primljen je u londonsku bolnicu ,,Kralj Edvard VII“ radi predostrožnosti jer se nije dobro osećao.


Pročitajte: Okupljen najbolji lekarski tim - Princ Filip hospitalizovan, Elizabeta očajna

 

 

On je u ponedeljak primljen na Kliniku za kardiologiju u Londonu. Intervencija je urađena zbog problema koji je imao i ranije. Operisani princ Filip, vojvoda od Edinburga, koji u junu treba da napuni sto godina, „ostaće u bolnici nekoliko dana radi lečenja odmara i oporavka“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, princ se povukao u avgustu 2017. godine nakon što je učestvovao u više od 22.000 javnih nastupa od krunisanja Elizabete Druge 1952. godine. Filip i kraljica Elizabeta primili su prvu dozu vakcine protiv virusa korona početkom januara.


Operisan princ Filip - Pomiriće zaraćene strane? 

 

 

U jeku brojnih trzavica izazvanih dugo najavljivanim intervjuom vojvode i vojvotkinje od Saseksa u emisiji Opre Vinfri, koja će premijerno biti prikazana u nedelju, 7. marta, iz Bakingemske palate izvire ,,prljav veš“ kao glavno oružje protiv ispovesti Megan Markl i princa Harija. Konačno su stigle lepe vesti ‒ operisani princ Filip dobro se oseća i za nekoliko dana biće u svom domu, pa se svi nadaju da će to primiriti članove kraljevske porodice u obostranim napadima.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti