Rođenje kraljevske bebe u senci skandala: Kraljica Elizabeta besna

Rođenje kraljevske bebe u senci skandala: Kraljica Elizabeta besna

Autor: | 10/02/2021

1

Bakingemska palata potvrdila je radosne vesti - u kraljevsku porodicu stigla je još jedna beba. Princeza Evgenija na svet je donela zdravog dečaka. Porođaju je prisustvovao njen suprug Džek Bruksbenk.

Kraljica Elizabeta po deveti put postala je prabaka, a ćerka njenog kontroverznog sina Endrua, nastavila je roditeljskim stopama. Princeza Evgenija prekršila je kraljevsku tradiciju, tako što je na društvenim mrežama objavila crno-belu fotografiju na kojoj ona i Džek za ruku drže novorođenog prestolonaslednika, koji je jedanaesti po redu naslednik za krunu.

Pročitajte: Lepe vesti na britanskom dvoru - Princeza Evgenija je trudna!

Ovaj prestup, odnosi se na tradicionalno predstavljanje kraljevske bebe po izlasku iz porodice. "Daily Mail" prenosi da bi ovaj postupak mogao da ugrozi Evgenijino mesto u borbi za tron.

Dečak, čije ime još nije poznato prvo je po redu unuče Endrua i Sare, a deveto praunuče kraljice Elizabete i vojvode od Edinburga.

Pročitajte: Ovo niko nije očekivao - Kraljica Elizabeta ostavila Harija i Megan bez krova nad glavom?

Komentari (1)

Loading
Natalija Jovanovic 21:55 10.02.2021
Odgovori

Kakve gluposti, kakva borba za tron. Pa ako je jedanaesta, to je samo simbolično. Zna se ko će na tron. Uostalom kraljivca je živa i zdrava. Nema tu nikakve borbe.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još