Ne znaju da pogreše: Tamara i Petar uvek su besprekorno odeveni, a ovaj modni dodatak tajna je njihovog stila

Ne znaju da pogreše: Tamara i Petar uvek su besprekorno odeveni, a ovaj modni dodatak tajna je njihovog stila

Autor: | 31/10/2022

0

Tamara i Petar znaju šta je ključ dobrog stila

Grand Seiko je luksuzni brend koji je život započeo kao prestižna kolekcija čuvene japanske časovničarske kompanije osnovane u 19. veku. Tako je sa ovom linijom skupocenih satova Seiko na velika vrata ušao na luksuzno tržište kojim su do tada dominirale švajcarske kuće. No, visok kvalitet izrade i vrhunski dizajn brzo su osvojili svet. Od prvog modela iz 1960. godine do onih iz najnovije kolekcije, svaki Grand Seiko sat odiše funkcionalnom lepotom i decentnom elegancijom.

Boško Karanović

 

Satovi se prave od najkvalitetnijih materijala i ručno ih sklapaju najbolji japanski majstori. Poznati su po jednostavnim, čistim oblicima, precizni su, pouzdani, prijatni za nošenje i nadasve atraktivni. Veliki u svakom smislu, kako sam “grand” naziv kaže.

Promo

 

Nova kolekcija obraća se novim generacijama, sa svojim samouverenim linijama i tihim sjajem. Oslanja se na svoje duboke korene u tradiciji i kulturi Zemlje izlazećeg sunca. Svaki sat otkriva posebnu priču inspirisanu lepotom prirode, koja je utkana i u dizajn. Fuzija klasičnih i savremenih nota, Grand Seiko kolekcija nudi poseban nivo prefinjenosti kombinujući jedinstven japanski minimalizam i čistoću dizajna sa snagom i otpornošću, a sve to ove modele čini savršenim izborom i omiljenim modnim detaljem bez kojeg je teško zamisliti dan. Sat je važan asesoar jer meri vreme, koje je danas luksuz, jer nas podseća da život teče i da svaki trenutak treba maksimalno iskoristiti.

Boško Karanović

 

Grand Seiko je intelektualni i pre svega emotivni brend, namenjen onima koji poštuju kvalitet, umeće, tradiciju i preciznost. Zadovoljava sve estetske kriterijume i potpuno se uklapa u 21. vek. Nova kolekcija stigla je i u Watch Salon u Tržnom centru Galerija, jedino prodajno mesto brenda Grand Seiko u regionu, koje su predstavili Ana i Boris Vitanov i specijalni gosti: Vinsent Brun, novi „general manager“ kompanije Seiko, Patricio Testart, „export manager“ za Evropu, i gospodin Feliks. Zaplovimo kroz vreme i uživajmo u svakom životnom trenutku, poručuje brend Grand Seiko i njegovi luksuzni satovi.

Promo

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti