Na korak do savršene letnje obuće za svaku priliku

Na korak do savršene letnje obuće za svaku priliku

Autor: | 31/05/2021

0

Sunce već uveliko krasi svaki dan , priroda je procvetala, izletišta su oživela, topao povetarac duva obalom a gradski asfalt polako počinje da se zagreva. Svakog od nas jutarnji zraci, miris sveže pokošene trave i lepršave  letnje kombinacije mame da izađemo napolje I udahnemo život punim plućima. Ipak, važno je da nam baš sve bude potaman. Zato su idealan modni saveznik za ovo leto sandale, papuče i japanke iz nove Deichmann proleće /leto kolekcije!

Promo

 

Veoma udobne i šik, savršeno upotpunjuju svaki autfit, gde god odlučite da krenete! Učiniće svaki vaš korak na plaži, bazenu, u prirodi, ili po gradskim šetalištima laganim, dodajući šarmantnu letnju notu jedinstvenosti. Elegantne papuče iz nove kolekcije su savršen izbor za ove tople dane! Ovog leta, one dolaze sa must have glomaznim đonovima i ukrasnim kopčama.

Promo

 

Japanke više nego bilo koja druga obuća simbolizuju rasterećenost i jednostavnost letnjeg ritma života. Svaki vaš opušten trenutak učiniće još prijatnijim i lepšim jer ove sezone u ponudi su elegantni modeli sa ukrasima, ili oni u zlatnoj boji. Zakoračite u vesele letnje dane sa stilom!

Promo

 

Celokupnu ponudu svih modela iz nove Deichmann proleće / leto kolekcije možete pogledati na www.deichmann.com ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu. 

 
 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti