Možete li vi da odolite ovim modelima letnjih cipela? Mi nismo uspeli…

Možete li vi da odolite ovim modelima letnjih cipela? Mi nismo uspeli…

Autor: | 05/07/2022

0

Kao da uživanje u kupanju i sunčanju nije dovoljno – leto obožavamo i zato jer nam daje priliku nositi najljepše modele sandala koji se mogu pronaći na policama trgovina. Svoje letne favorite mi smo pronašli u Deichmannu, gde nas je već na prvi pogled oduševio izbor boja, modela i stilova. Evo koje modele smo izdvojili kao letni artikl koji baš morate da imate u svom ormaru. 

Izdužite nogu uz pomoć platforme

Kožne sandale, robusnih detalja poput kaiša i zatvarača, uz dodatak glomazne platforme jedan su od najtraženijih stilova ovog leta. Naslanjajući se na grunge look koji smo obožavali i u hladnijim mesecima, ove jedinstvene sandale sjajno će se upariti uz kontrastne komade poput haljinica cvetnog uzorka, laganih topića i suknji, a posebno lepo izgledaju u kombinaciji koja asocira stil 90-ih – kompleta topa i suknje ili hlača trapez kroja. U Deichmannu smo pronašli velik izbor trendy glomaznih sandala, a ova tri modela naš su favorit!  

Deichmann

 

Istaknite ten zemljanim nijansama

Romantične modele ravnih sandala u nude nijansama i s pletenim detaljima i od prirodnih materijala obožavamo da nosimo u kombinaciji s voluminoznim maxi suknjama i haljinama i dodatkom šešira i pletene torbe. Sve modele ravnih sandala u ovom stilu smo uspešno kombinirali i s odgovarajućim torbama, jer osim obuće, Deichmann je i izvrsna destinacija za kupovinu torbi i ruksaka. Zemljane boje, metalik efekt i pokoji sjajni detalj garantiraju da će ovo biti najromantičnije leto do sada!

Deichmann

 

Eksplozija boja

Leto je idealno vreme za isprobavanje neočekivanih kombinacija boja i uzoraka. Poigraj se svojom garderobom i unesi malo živosti uz modne dodatke u neodoljivim bojama. Od sandala s potpeticom do udobnih ravnih modela sandala i papuča – u Deichmannu ovog leta glavnu reč vode nijanse ružičaste, lila, zelene i nježne, plave boje. Izbora ne nedostaje, pa u Deichmannu možeš izabrati sandale u nijansi koja će se idealno uklopiti uz ostatak komada u tvom ormaru, a ako se još uvek bojiš okušati u kombiniranju, zapamti kako će svaki od ovih modela sjajno izgledati u  kombinaciji s trapericama ili odećom neutralnih boja poput bež ili bijele. 

Deichmann

 

Uživajte u letu i najljepšim sandalama koje vam garantiraju udobnost i kvalitetu. Svoj novi omiljeni model letne obuće svako će pronaći u trgovinama Deichmann koji tradicionalno donose najveći izbor stilova za žene, muškarce i decu.  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti