Modni dvoboj: Melanija Tramp i kraljica Ranija kao da su se dogovorile oko stajlinga (video)

Modni dvoboj: Melanija Tramp i kraljica Ranija kao da su se dogovorile oko stajlinga (video)

Autor: | 26/06/2018

0

Melanija Tramp i kraljica Ranija pridružile su se predsedniku Trampu i jordanskom kralju Abdulahu II. na druženju u Zelenoj sobi, pošto je predsednički par ugostio njihovo visočanstvo u Beloj kući. Bio je ovo jedan od dugoočekivanih modnih dvoboja, obzirom da su obe državne predstavnice jedne od najbolje odevenih žena današnjice, što su dokazale i ovog puta.

Predsednik Donald Tramp i prva dama ugostili su u Beloj kući jordanskog kralja Abdulaha II. i njegovu suprugu, kraljicu Raniju. Dok je dvoje državnika vodilo bilateralni sastanak o političkim pitanjima, Melanija Tramp pozvala je kraljicu Raniju na šoljicu čaja i ćaskanje u Zelenoj sobi.

Dugoočekivani susret američke prve dame i jordanske kraljice bio je pod lupom medija, što zbog toga što su obe dame jedne od najlepših žena na svetu, kao i zbog činjenice da obe imaju besprekoran modni ukus. Prva dama i kraljica u svakoj prilici plene elegancijom i do savršenstva osmišljenim stajlinzima, zbog čega ih mediji širom sveta izdvajaju kao jedne od najbolje odevenih državnih predstavnica i žena uopšte.

Da ne znaju za greške prva dama i kraljica dokazala su i ovog puta, zablistavši u vrlo sličnim elegantnim izdanjima zbog kojih se činilo kao da su se dve dame dogovorile oko izbora odeće. Obe su izabrale nežno ružičastu nijansu od glave do pete, a čini se kako im je ova Barbie boja donela same komplimente modnih kritičara.

Melanija je nosila jednostavnu pensil haljinu na preklop s potpisom modne kuće Proenza Schouler. Elegantna haljina midi kroja ima i najprepoznatljiviji zaštitni znak prve dame - kaiš kojim Melanija ima tendenciju da začini gotovo svaku svoju odevnu kombinaciju i naglasi struk.

Skupocenu haljinu koja se prodaje po ceni od 4.000 dolara lepa prva dama upotpunila je štiklama u istoj nijansi s potpisom brenda Casadei, a kao i obično, Melanija nije nosila gotovo nikakav nakit.

 

Lepa jordanska kraljica za susret u Beloj kući odabrala je bluzu dugih rukava i efektne 'palazzo' pantalone na crtu u istoj nijansi s potpisom modne kuće Adeam (oko 850 dolara). Za razliku od američke prve dame kraljica Ranija svoj je stajling upotpunila malom ružičastom torbicom s ručkama, kao i vrlo sličnim štiklama s potpisom modne kuće Dior.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti