Modni duel prvih dama: Melanija Tramp i Hulijana Avada pokazale šta znači imati stila

Modni duel prvih dama: Melanija Tramp i Hulijana Avada pokazale šta znači imati stila

Autor: | 02/12/2018

0

Dok su se modni portali juče zabavljali poređenjem modnog ukusa francuske prve dame Brižit Makron i prve dame Argentine Hulijane Avade, danas je glavna tema njen modni duel sa Melanijom Tramp.

Sve pomenute dame stigle su na Samit G 20 u Argentini u pratnji svojih muževa u fenomenalnim odevnim kombinacijama - poslovnim, ali ultramodernim.

Za susret i fotografisanje napolju, prva dama Amerike odabrala je cvetnu haljinu i zelene salonke, koje su se slagale sa karnerom na haljini, dok je argentinska prva dama izabrala jednostavnu dugu belu haljinu i sandale.

Obe su bile jednostavne, ali predivne, a uveče je usledio još jedan modni duel.

Stil koje prve dame vam se više dopada?

Melanije Tramp, ona je oličenje stila
Hulijane Avade, žena naprosto zrači

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Hulijana se držala bele boje i ponela čipkanu haljinu A kroja, dok se Melanija pojavila u haljini tamno ljubičaste boje sa metalik kaišem koji je istakao njen vitak struk. Uz kaiš i haljinu uklopila je njen omiljeni model salonki u metalik zlatnoj boji i svojim izgledom privukla sve poglede prisutnih.

Ipak, za novi dan, Melanija i Hulijana su izabrale haljine sa dezenom, te je Melanija ostala dosledna i ponela kreaciju u bež boji s krem tufnama, dok je Hulijana izabrala nešto smeliji print u kombinaciji crne i zelene. Naravno obe su neizostavno bile u visokim potpeticama...

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još