Melanija Tramp zablistala u žutoj balskoj haljini na svečanoj večeri u Londonu

Melanija Tramp zablistala u žutoj balskoj haljini na svečanoj večeri u Londonu

Autor: | 13/07/2018

0

Prva dama SAD-a juče je mnoge podsetila na film "Lepotica i zver" jer je za svečanu večeru u Londonu čiji je domaćin bila britanska premijerka Tereza Mej obukla svetložutu haljinu od šifona - sličnu onoj u kojoj je Ema Votson na malim ekranima plesala u ulozi Lepotice.

Držeći se za ruke, što nije baš često jer ima dana kada Melanija Tramp naočigled to izbegava, američki predsednički par stigao je na svečanu večeru u Londonu: predsednik Donald Tramp obukao je klasično crno odelo i leptir mašnu, dok je njegova supruga zablistala u elegantnoj haljini koju je dizajnirao Gilles Mendel za francusku kuću J.Mendel.

Iako supruge političara većinom zemlji domaćinu odaju počast izborom njihovih dizajnera, to nije obaveza pa je ovog puta Melanija Tramp odlučila da se neće držati tog nepisanog pravila. Naime, Trampovi nisu u Velikoj Britaniji dočekani s oduševljenjem - protestuje se širom zemlje i američkom predsedniku se jasno poručuje kako se Britanci ne slažu s politikom koju on vodi.

Upravo zbog toga bi i njenu haljinu koja odiše luksuzom kritičari mogli da protumače kao šovinistički prikaz obilja u kojem Trampovi uživaju. Radi se o skupocenom komadu za koji treba izdvojiti gotovo 7.000 dolara, a trenutno je verzija u smaragdno zelenoj nijansi na sniženju za 3.000 dolara - ali je već rasprodata. Mnogi smatraju da je Melanija trebala da cilja na nešto skromniju kreaciju s obzirom na to da Trampovi nisu dočekani s oduševljenjem pa je tek njeni obožavaoci neće kritikovati zbog modnog izbora koji još k tome ne odaje počast zemlji domaćinu.

Iako je Melania odlučila da odabere pastelnu nijansu, žuta haljina je jedna od njenih upečatljivijih outfita posebno jer se radi o boji koja privlači pažnju. Nju oko najlakše obrađuje pa je i najuočljivija zbog čega je mnogi preporučuju ako želite da budete zapaženi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti