Prva dama poštuje tradiciju: Savršeno uskršnje izdanje Melanije Tramp

Prva dama poštuje tradiciju: Savršeno uskršnje izdanje Melanije Tramp

Autor: | 14/04/2020

0

Melanija Tramp - prva dama koja ne pravi stilske greške

Kada je američki milijarder Donald Tramp postao predsednik Amerike, mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali svako njegovo pojavljivanje u društvu supruge Melanije. Lepa Slovenka je brzo pokazala da je njen ukus za modu istančan, da stilske greške ne pravi i da su joj odabiri besprekorni.

Mnogi su to pripisivali stanju na njenom bankovnom računu i mogućnosti da sebi priušti garderobu najskupljih svetskih dizajnera, međutim, mnogi smatraju da joj je osećaj za stil urođen i da se to jednostavno ne može naučiti.

Melanija je bezbroj puta pokazala kako na znalački način od jednostavnog stajlinga napravi pun pogodak, odabirom prave tašne ili cipela,a njena izdanja su pretežno elegatna i prefinjena. U jednom takvom je i čestitala uskršnje praznike najmlađima.

Kako je tradicinalna uskrša igra "Egg Roll", koja okuplja porodice iz cele zemlje u dvorištu Bele kuće, morala da otkaže zbog pandemije koronavirusa koja je blokirala planetu,  Melanija je umesto nje pripremila video u kojem najmlađima čita uskršnju priču "The Little Rabbit".

Melanija je za ovu priliku odabrala zelenu kombinaciju od glave do pete. Midi haljinu sa džepovima i kragnom, koji krasi zeleni kaiš, uparila je sa cipelama koje najviše voli da nosi- salonkama na visoku potpeticu, ovoga puta u zelenoj boji.

Zelena boja simbolizuje obnovu i novi život, ono što je jednostavno i prirodno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #TrumpPence2020 ?? (@trumppencefamily45) on Apr 13, 2020 at 5:54pm PDT

Pročitajte i: Melanija Tramp u efektnom odevnom komadu koji nikome ne bi pristajao tako dobro kao njoj (foto)

– Nadam ste da ste lepo proslavili ovaj poseban praznik. Pazite na sebe i druge i sretan Uskrs – poručila je Melanija, a ni najstroži kritičari nisu imali zamerku na ovo njeno izdanje.

Mantil-haljine su apsolutni trend, a taj model obožava da nosi i Megan Markl, u kojima se često pojavljivala dok je obavljala kraljevske službene dužnosti. Midi dužina je imperativ, a široki kaiš je važan dodak ovom stajlingu.

I Melanija Tramp nosi masku

Prva dama je pre nekoliko dana snimila video u kom promoviše nošenje zaštitinih maski, kao važnu meru koja suzbija širenje koronavirusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Apr 9, 2020 at 10:07am PDT

Pročitajte i: Melanija Tramp na meti kritika- Šta nije u redu sa savršenom haljinom prve dame

– Dok Centar za kontrolu i prevenciju bolesti nastavlja da proučava širenje koronavirusa, nadležni preporučuju da nosite zaštitne maske na javnim mestima, na kojima je teško održavati mere socijalnog distanciranja, poput  prodavnica i apoteka . Zapamtite, maska ne zamenjuje socijalno distanciranje. To je samo još jedna mera kako bismo bili sigurniji – poručila je Melanija.

Kako njen suprug odbija da nosi masku,  Melanija je prva članica Bele kuće koja je javno podržala ovu meru

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti