Melanija Tramp u hit haljini koja pristaje svima, a kupljena je na rasprodaji

Melanija Tramp u hit haljini koja pristaje svima, a kupljena je na rasprodaji

Autor: | 09/07/2018

0

Nakon proslave Dana nezavisnosti u Beloj kući gde je šarmirala izdanjem u bojama američke zastave, Melaniji Tramp ponovo je pošlo za rukom da zadivi javnost nepogrešivim smislom za modu.

Američki predsednički par u poslednje vreme često provodi vikende u Trampovom golf klubu u Nju Džersiju, a pri povratku u Belu kuću prva dama Melanija Tramp pokazala je još jedno besprekorno izdanje u nizu.

U društvu supruga, predsednika Donalda Trampa, atraktivna Slovenka prošetala se u beloj košulja-haljini ukrašenoj živopisnim motivom ptica koju potpisuje londonski brend Erdem, a u prodaji se donedavno nalazila po ceni od 1.270 evra, međutim sada je na rasprodaji s popustom od 50 odsto, te košta samo 635 evra, što je mormo priznati, prava sitnica za Prvu damu koja očigledno zna kako da uštedi i obuče se sjajno.

Elegantnu kreaciju dužine midi i s tri-četvrt rukavima Melanija je naglasila narandžastim kaišem lak odsjaja koji je bojom u potpunosti odgovarao modelu stiletto cipela sa zmijskim printom – delo slavnog Manola Blahnika.

Melanijin izbor haljine brenda s londonskom sedištem stiže samo nekoliko dana pošto je najavljeno da će u pratnji supruga ovog meseca započeti četverodnevnu posetu Ujedinjenom Kraljevstvu gde će imati priliku da se sretne s 92- godišnjom kraljicom Elizabetom u dvorcu Vindzor.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti