Melanija Tramp savršena kao i uvek: Sjajna duga haljina i efektan crveni pojas za Dan nezavisnosti

Melanija Tramp savršena kao i uvek: Sjajna duga haljina i efektan crveni pojas za Dan nezavisnosti

Autor: | 05/07/2018

0

Juče, 4. jula, obeležen je Dan nezavisnosti, a Prva dama Amerike, Melanija Tramp je, kao što smo već navikli, izabrala savršenu kombinaciju za proslavu ovog važnog datuma.

Predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija su se pojavili ispred Bele kuće gde se predsednik obratio naciji, ali su sve oči bile uprte upravo ka Melaniji koja je plenila svojim izgledom, ali ovoga puta i osmehom.

Ispred Bele kuće je bio organizovan piknik za porodice vojnika, te je za tu priliku i Prva dama odabrala odgovarajući autfit.

Melanija je za ovu priliku obukla dugu haljinu na preklop, još uvek jako popularnog karo dezena u plavoj boji, a koju potpisuje Ralph Lauren, koju je upotpunila efektnim Alexander Mcqueen širokim crvenim kožnim pojasem, a čitav stajling je zaokružila crvenim kožnim baletankama iz Louboutin kolekcije. Jednostavno, elegantno i opušteno, jednom rečju savršeno.

Opuštena i nasmejana, Melanija je ovoga puta čvrsto držala supruga za ruku, a potom razgovarala sa okupljenima ispred Bele kuće.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti