Kraljica Španije i elegancije: Leticija u haljini kakvu svaka žena treba da ima u ormaru

Kraljica Španije i elegancije: Leticija u haljini kakvu svaka žena treba da ima u ormaru

Autor: | 22/09/2023

0

Nikad bolje nije izgledala, moglo se čuti te večeri u “Kraljevskom pozorištu” u Madridu, prilikom otvaranja nove sezone. Aplauzi kraljici Leticiji nadjačali su one upućene zvezdama španske pozorišne scene, a to nije bilo slučajno.

Chris Jackson/Getty Images

 

Jedna od najbolje obučenih žena sveta ovog septembra je proslavila 51. rođendan, ali malo ko bi joj dao toliko godina. Svaki njen izlazak izaziva ogromnu pažnju javnosti, ne samo španske, svaki njen stajling detaljno se analizira, i skoro nikad joj nisu pronašli zamerku.

Pročitajte: Pristupačna, a tako efektna: Kraljica Leticija nosi Mango haljinu koja može biti vaša za 8.990 dinara

Da je Leticija dama od stila i ukusa pokazala je i pre nekoliko večeri u madridskom teatru.

Svima je na trenutak zastao dah kada je ušetala u crnoj satenskoj haljini, esenciji elegancije i toaleti koja “puca” od ženstvenosti. Nikom ne bi bolje stajala, zaključili su mnogi, s razlogom. Pošto model nije imao rukave, u prvi plan su upali i zategnuti mišići lepe kraljice. Nema sumnje da redovno održava formu.

Struk na glamuroznoj haljini istakla je tankim kaišem, a autfit upotpunila crnim salonkama, efektnom narukvicama i frizurom sa talasima, koja je, kao i sve na Leticiji, bila perfektna. Kraljica Španije, ali i elegancije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Pablo Cuadra/Getty Images

Pročitajte još