Kraljica Leticija se ne stidi: Oblači često jedan odevni komad, ne mari za pravila

Kraljica Leticija se ne stidi: Oblači često jedan odevni komad, ne mari za pravila

Autor: | 18/11/2021

1

Španska kraljica Leticija važi za jednu od najlepših i najbolje stilizovanih žena današnjice. Njoj sve lepo stoji i sve ume da nosi, a neretko se usudi i da određeni odevni komad obuče i po nekoliko puta.

Pročitajte: Kraljica Leticija još jednom dokazala da je žena od stila (foto)

Guliver Getty Images

 

Kako joj poslovne obaveze nalažu da je stalno sređena od glave do pete, verovatno i njoj u nekom trenutku dosadi pa reši da ne razmišlja o garderobi, već obuče ono što joj ,,prvo padne pod ruku". Tako se Leticija u madridskoj palati "Zarzuela", gde je ugostila članice španskog udruženja poslovnih žena iz Madrida, pojavila u već viđenom izdanju. 

Kraljica Leticija je za ovu priliku iz ormara izvukla proverenu kombinaciju, koju je nosila na javnim dešavanjima. U pitanju je efektna midi haljini sa potpisom brenda "Masimo Duti".

Pročitajte: Kraljica Leticija obožava tufne (foto)

Ovaj model prolećne haljine tamno plave boje ukrašenim šarenim konfetama, Leticija je do već prošetala dva puta. Stajling je zaokružila salonkama u luksuznoj boji konjaka s potpisom njenog omiljenog brenda obuće "Magrit".

Nema sumnje da je ovakav odabir garderobe kraljice Leticije pun pogodak.

Komentari (1)

Loading
Monaliza 13:55 20.11.2021
Odgovori

Kraljica lijepo izgleda,a zašto ne bi. Ne pere ne kuha .Ima pedikera, frizera,stilistu. Ima novac,ne čeka platu ili penziju tj mirovinu. Žene u regionalnoj su Žene, majke ,kraljice. Toliko od mene Žene iz regiona.

hellomagazin.rs hellomagazin