Kraljica Leticija još jednom dokazala da je žena od stila: Jesenji 'outfit' oduševio javnost! (foto)

Kraljica Leticija još jednom dokazala da je žena od stila: Jesenji 'outfit' oduševio javnost! (foto)

Autor: | 01/12/2020

0

Kraljica Leticija još jednom je dokazala da spada u red najbolje odevenih kraljevskih dama, a najnovijim 'outfitom' oduševila je svetsku javnost!

Naoružana maskom, Španska kraljica Leticija ponovo je bila u centru pažnje zbog svog nenadmašenog stila, koji je po mnogima, najprefinjeniji u kraljevskim krugovima.

Jedna od najbolje odevenih kraljevskih dama, kojoj društvo pravi Kejt Midlton, je i španska kraljica Leticija. Svaki njen 'outfit' odiše elegancijom i odmerenošću, a u poslednje vreme odlučila je da nosi samo odeću svoje omiljene dizajnerke Karoline Erere.

Kraljica Leticija foto Carlos Alvarez Getty Images Entertainment

Ona, baš kao i Kejt voli da 'reciklira' svoje modne kombinacije, odnosno da ih ponese više puta kako bi ukazala da ne mora uvek da bude u novim i neviđenim kombinacijama kako bi iznova dokazivala svoj kraljevski status.

S obzirom da je njen suprug, kralj Filip VI. u preventivnoj samoizolaciji zbog neposrednog kontakt sa zaraženom osobom, Leticija je bila prinuđena sama da poseti Valensiju. Tom prilikom zablistala je u predivnoj vunenoj haljini i kaputu koji je, podsetimo, ponela još 2016. godine u poseti Portugalu.

Monohromatski stil i dalje je 'in'!

Jednobojni 'outfiti' Leticiji uopšte nisu strani, naprotiv, mnogo puta smo bili u prilici da je vidimo u crvenom, plavom ili pak zelenom izdanju. Ovog puta odlučila se za lila boju s sivim detaljima, koja odlično stoji brinetama, jer naglašava njihovu predivnu boju kose.

Pročitajte i
Savršene kombinacije: Ponesite tufne kao kraljica Leticija (foto)

Kraljica Leticija foto Carlos Alvarez Getty Images Entertainment

Iako je vunena haljina na Leticiji jednostavnog kroja, dodatnu dimenziju daje joj pojas koji je kraljica svezala u elegantnu mašnu. Haljinu i kaput kombinovala je sa salonkama u istoj boji, dok je od asesoara nosila samo neobični zlatni prsten i sivu torbicu.

I ove godine Leticija je inspiracija mnogim damama širom sveta. Sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za monohromatski izgled. To ne mora nužno da bude ista nijansa, već nekoliko tonova iste boje. Uživajte u kombinovanju, te s ponosom ponesite modnu kombinaciju za koju se odlučite!

Komentari (0)

Loading
Hello Magazin Carlos Alvarez/Getty Images Entertainment via Guliver

Slične Vesti