Kad se sretnu dve najstilizovanije kraljice: Leticija i Ranija kao modne bliznakinje, čija haljina vam se više sviđa? FOTO

Kad se sretnu dve najstilizovanije kraljice: Leticija i Ranija kao modne bliznakinje, čija haljina vam se više sviđa? FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Leticija i Ranija odmerile modne snage

Španski kralj Felipe i njegova supruga Leticija ugostili su jordanskog kralja Abdulaha i kraljicu Raniju. Osim političkog susreta, bio je to i dugoočekivani modni dvoboj dve prve dame koje s pravom zauzimaju visoke pozicije na listi najbolje odevenih žena današnjice.

Dok su njihove jače polovine vodile ozbiljne razgovore, one su otvarale neke opuštenije teme. Ne znamo da li su se dotakle mode, ali o kombinacijama koje su odabrale za tu priliku dugo će se još pričati, ne samo u Madridu.

Profimedia

 
 

U ponedeljak su Leticija i Ranija uslikane kako se oduševljeno pozdravljaju pri susretu, toplo su se zagrlile i poljubile. Osim što su pokazale izuzetan prijateljski odnos, još jednom su nas podsetile da su apsolutne kraljice stila. Štaviše, izbor odeće savršeno se dopunjavao, a modni kritičari jedva su dočekali da ih procene i ocene.

Pročitajte: Ko će ako neće ona - Modni duel Snežane Dakić i kraljice Ranije, reči su suvišne

Kraljica Ranija ponela je elegantnu crnu haljinu sa ružičastim vezom u predelu struka, dok je Leticija zračila sofisticiranošću u roze-plavoj kreaciji.

Dužina obe haljine gotovo je identična, s tim što se lepa Špankinja odlučila za model bez rukava, dok je Ranija pokrila ruke. Dve ikone stila kao da su se dogovorile i kakvu će obuću poneti – obe su se odlučile za visoke potpetice boje fuksije, ali u različitim nijansama.

Profimedia

 

Nema sumnje da su kraljice bile srećne što su se ponovo srele pošto Felipe i Leticija nisu mogli da prisustvuju nedavnom venčanju prestolonaslednika Huseina. Ceremonija je održana početkom juna, a pretpostavlja se da je španski par zbog kraljevskih dužnosti bio sprečen da otputuje u Jordan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti