Pristupačna, a tako efektna: Kraljica Leticija nosi Mango haljinu koja može biti vaša za 8.990 dinara FOTO

Pristupačna, a tako efektna: Kraljica Leticija nosi Mango haljinu koja može biti vaša za 8.990 dinara FOTO

Autor: | 08/08/2023

0

Haljina kraljice Leticije može da se kupi u Srbiji

 

Kraljica Leticija trenutno je na letovanju u Palma de Majorki, gde sa suprugom, kraljem Felipeom, ćerkama Leonor i Sofijom, svekrvom, kraljicom Sofijom, i tetkom, princezom Irenom od Grčke, upija zrake sunca i uživa u gastronomskim delicijama rodne Španije.

Profimedia

 

Osim što je kraljica Španije, Leticija je poznata i kao kraljica stila. Svaki put kada se negde pojavi, bilo da su to formalni ili neobavezni događaji, odiše nenametljivim i prefinjenim luksuzom. Supruga kralja Felipea ne opušta se ni na letovanju, pa i na odmoru izgleda besprekorno, a jedna kreacija posebno je zapala za oko.

Pročitajte: Kraljica Letisija pred Lidijom zanemela - Supruga Mila Đukanovića zvezda kraljevske večere, haljina i tašna 7.000 evra

Letisija je uslikana kako sa porodicom izlazi iz restorana u crvenoj midi haljini na falte i sa takozvanom halternek-kragnom. Struk je istaknut tankim kaišem u istoj boji, a lepa Španjolka autfit je zaokružila upečatljivim minđušama, diskretnim srebrnim sandalama i klač-torbicom. San snova.

Profimedia

 

Haljina kraljice Leticije košta 8.990 dinara

Crvena pristaje kraljici Španije, posebno sada kada je preplanula na letovanju. Uz tamniji ten i smeđu kosu, ova boja zaista je pun pogodak. Haljina poput Leticijine je lagana i baš ono što vam je potrebno za neobavezni izlazak, a želite da izgledate prefinjeno. Najbolje od svega je – identičan model pronašli smo u Mangu po ceni od 8.990 dinara, tako da za malo novca možete da izgledate kao prava kraljica.

Mango

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images